Dudu abi gelen kap a göre yarın satıp Çarşamba geri alsak bedelliye girmeden süreci atlatmış oluyor muyuz
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Millet batık şirkete para vermek için sıraya girmiş, yersen :) Elimde hisse bulunsa, bu yukarı yönlü manasız hareketleri satış fırsatı olarak görüp elimden en optimum şekilde çıkartmanın hesaplarını yapardım. Zira benim gözümde tüm güvenini itibarını kaybetmiş bir hissedir bu. Şirket açısından bakınca, millet harbiden sıraya girdiyse sermaye tavanını 20 milyara çıkarıp 1-2 bedelli daha patlatmak mantıklı olabilir, gelsin paralar :)
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Arkadaşlar benim naçizane bir sorum olacak.Yardım ederseniz sevinirim.Ben hisse satarak bedelliye katılmak istiyorum.En son hisse satış tarihim ne olmalı? Ona göre hisse satacağım.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En iyi Dudu abi açıklardı sanırım küstürmeselerdi
Yarın bölünerek açılacak ve rüçhan tahtası açılacak
18.09.2024 ile 02.10.2024 tarihleri arasında rüçhan tahtası açık kalacak KAP a göre
27.09.2024 tarihinde bölünmüş fiyattan satıp
t+2 gün sonra hesaba geçen hisse satış parası ile
bedelli için para çıkarmış olursunuz
Bildiğim kadarı ile yazdım TEYİDE KESİNLİKLE MUHTAÇTIR
Bildiğim kadarı ile yazdım diye belirttim hocam ama şu var
Sen nakit parayı ayarlayıp yatırım hesabına atıyorsun
rüçhan tahtasının son kapanış günü aracı kurumun
yatırım hesabındaki para ile sizin bedelliye katılım işlemini tamamlıyor
burada aracı kurumunuza da bilgi vermek gerekiyor sanırım katılmak adına
bana bu işler çok kafa zikici geldiği için bugün satıp yarın bölünmüş fiyat ne olursa
ordan geri alıp kaldığı yerden devam etmek
Geçmişteki 3 bedelliye katılan biri olarak bu bedelliye katılmayacağım.Eldekileri haraç mezat çıkardım. Artık bunların şirketi borçlandırıp borçlandırıp bu borçlarıda ky nin sırtına yüklemesinden bıktım.Sattığım rakamın %30 altına gelmediği sürece almam. Yakın zamanda olmasada nasılsa önümüzdeki yaz oralara gelir
LE2123 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi arkadaş 2 ay önceki Kontr bedellisine otomatik katılım amaçlı yatırım hesabında yeteri kadar para bırakmış nasılsa son gün otomatik çekerler diye ve kurum çekmemiş, bedelliye katılamamış, arayıp sorduğunda da talimat vermeniz gerekirdi, sizden habersiz otomatik olarak bedelliye katılımınızı sağlayamayız demişler,
Bu duruma kesinlikle dikkat edip aracı kurum ya da bankanızı arayıp kesinlikle teyid alınız bedelliye katılacak arkadaşlar. Burası Sparta değil Türkei. Her an her şey olabilir.
Bedelli diye katılırsınız bi bakmışsınız bedelsiz vermiş, bi arkadaş bedelsize katılmıştı, temettü verdiler. Saçma sapan işler.
* Son 2 cümle şakadır.