Benim lot altı hisselerim var 2 ayrı hesabımda, lot altı da katılıyor sanırım bedelliye. Katılmazsam lotun da lotu altı olacaklar, iyice görünmez olacaklar.
Son gün ne zaman bilen var mı? Bilen takip eden varsa helal ossun ona
Benim lot altı hisselerim var 2 ayrı hesabımda, lot altı da katılıyor sanırım bedelliye. Katılmazsam lotun da lotu altı olacaklar, iyice görünmez olacaklar.
Son gün ne zaman bilen var mı? Bilen takip eden varsa helal ossun ona
Piyasadaki lot sayısı bu gidişle Avogadro Sayısını bulacak zaten. Birazda para kazanabileydi iyiydi. Ne ümitler bağlamıştık şuna. Yinede sebepsiz çekiyorlar yukarı. Bakalım nerede bölecekler. Osman abim karar verdin mi bedelliye katılmak için hangi hisseleri satacağına.
Çok da sebepsiz değil mersey hocam
yaklaşık 6 milyar tl girecek kasaya
bu para borca gidecek diye açıklama yapmışlardı
en korkulan dert borç derdi ciddi hafifler
finansal giderlere giden deli gibi faiz de önemli oranda azalmış olur
yeni yatırım yapmamış da olsa
son dönemde satışlarda ciddi düşüş var
bu düşüşler telafi edilip satış miktarları önceki dönemine çıksa bile
mevcut (-) bilançoya göre iyi bir kar yazılabilir (kendi çapında)
KANIMCA
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.
Haklısın hocam. Sizin dediğiniz gerekçeyi bir rüzgar olarak kullanmak istiyorlar. Dediğiniz gibi bu bedelli finansal borç ve faiz yükünü bayağı rahatlatacak. Zaten bir anlamda mecbur kalındı buna. Beni asıl endişelendiren şirketin para kazanamaması. Tarımın durumu ortada. Çiftçi para kazanamadığını söylüyor. Bizim ürünler bu şartlarda çiftçiye sanırım lüks geliyor ya da istesede çiftçinin bütçesi elvermiyor. Satsak parayı aylar sonra tahsil ediyoruz şu enflasyonist ortamda. Dış pazara da hitap edemediğimize göre biz bu ürünleri kime satıcaz da para kazanıcaz. Sermaye şimdi bu son arttırımla 8 milyara çıkacak. Bu şirket önümüzdeki yıllarda lot başına kaç para kazanıcak. Nasıl temettü verecek. Bu kadar yatırımcıya nasıl kar payı dağıtacak. 2-3 yıl önce en azındam hayaller falan kuruluyordu, gelecek vaadediyor gazıyla gidiyordu. Maalesef geçen 2-3 yıllık süreç gerçeklerle yüzleşme periyodu oldu. Borç yükü aşırı arttı. Yatırımlar elden çıkarıldı. Taşınmazlar bile satıldı. Tekrar olumlu bir algı nasıl oluşur bilemiyorum
İkidir bedelli açıklıyor ittiğimin şirketi bilerek de yukarı çekiyorlar. Gel gel muhabbeti alırsın götürmezler almazsın götürürler en iyisi ittir et hiç bulaşma diyor bu or çocuğunun hissesine.
Herkese selamlar....
Ben bu hareketin tepki hareketi olduğunu düşünüyor ve defaatle dile getiriyorum...
Bu tepki hareketinin şimdilik/ilk etapta 16 lılara kadar devam edeceğini düşünüyorum...
Endeksin de destek vermesi önemli.... iyi olur...
Tepki hareketinden farklı bir hareket olduğunu anlayabilmemiz için en az bir veya 2 bilanço görmemiz gerektiğini düşünüyorum...
Saygılar/Başarılar....
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bedelliye katilimi artirma derdindeler.
Heyecan yapmaya gerek yok.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Duduya satasmak serbest.
Dudu karsilik verince de bas cezayi..
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri