iktidarı da muhalefetide bizim içimizden çıkan insanlar
siyaset hayatın gerçeği
Halil REÇBER'in bir kitabı var şahsen tanıyorum, çok temiz bir çocuktu görüşüyorken
kitabının adı
''Ekonomi ve siyasetin nabzı BORSA'' diye.
Printable View
iktidarı da muhalefetide bizim içimizden çıkan insanlar
siyaset hayatın gerçeği
Halil REÇBER'in bir kitabı var şahsen tanıyorum, çok temiz bir çocuktu görüşüyorken
kitabının adı
''Ekonomi ve siyasetin nabzı BORSA'' diye.
Devlet denen şey bir toplumun organize olarak belli kurallarla yönetilmesi
devletsiz olmaz, devletsiz olmayınca siyasetsizde olmaz, devleti idare edenler siyasetçiler
kırsal kesimde yaşayıp tarımdan geçiminizi sağlasanız eh işte hayatta kalırsınız güçlü iseniz
metropollerde sular bir kaç gün akmasın tuvalet ihtiyacını gideremezsin.
Durdo da olay farklı...
Değerlemeyi o dönem Heidelberg ten aldığı ve dünyada sadece birkaç adet satılan bir makine ( fabrika demek daha doğru) pazarlığı gereği yapıldı.
Nedeni makina 6 milyon euroydu , o dönem durdo 7 milyon Euro dan işlem görüyordu. ( Garanti leasing değerlemesi 11 milyon Euro olarak kayda geçti )
Ve Makina pazarını geleceğini bilen Acemyan , satışı yapmak isteyen Heidelberg uzlaştı...
Ve kesinlikle doğru bir hareketti...
Yakında bir gelişme daha olacak.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Yakın dönemde 3/6 ay içinde Gedza ile ilgili böyle bir gelişme bekliyorum, inşaatı bitirmeleri ne yakın.
Umarım yanilmam.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
durdo da ne gelişme olursa olsun beni zerre miktar ilgilendirmiyor benim paramla işlem gördüğü fiyatın 1/4ü etmez, borcunu görmezden gelemem.
gedzada da bir kapasite artışı ciro artışı görmedikçe yada kapasite artırıcı ciddi yatırmlar görmedikçe ilgilenmiyorum.
Ben FİRMANIN pay değerine bakarak aaaa şu fiyatı görmüş şuraya kadar düşmüş ucuz diyerek şuursuzca bilinçsizce hisse alanlardan değilim
bana hesap ekstreni göster de demeyin.
Dostum, Durdo makinayı yeni aldı sayılır. Asıl değerlemeye konu olan Fabrika arsasını 120 ay (10 yıl) vade ile finansal kiralama yöntemi ile kiracı olduğu kurumdan satın almış. Dolar Taksitlerini halen ödemeye devam ediyor.