Sayfa 657/1004 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Abicim Anele deyip deyip yaramızı deşme [emoji3526]
    Temele uydurulmayan nadir hisselerdendi, kazığı bana büyük oldu. Geçen 19 aya mı yanayım, bir de üstüne kol bacak kesmeme mi yanayım. Neyse, bunlar bizde hep birer ders olarak yerini aldı...
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    anelede beklerken kaçan fırsatlar
    karel, tekfen uluse en yakından takip ettiklerimdi 16/17
    gedzada beklerkende gene karel dibe vurup atağa kalkmıştı o zamanda en yakından takip ettiklerim karel klimasandı.18/19 du galiba koştukları zamanlardı.
    Vesselam bekleyrekde olmadı koşturarakda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Merhaba,

1- Sağlam hisse
    2- Hem Sağlam, Hem de Ucuz
    3-Hem Sağlam, Hem Ucuz, Hem de Marka
    4-Hem Sağlam, Hem Ucuz, Hem Marka, Hem de Üreten Eller
    5-Hem Sağlam, Hem Ucuz, Hem Marka, Hem Üreten Eller, Hem de Değerli arsa (170 Bin M2* 1.75 TL= 300 Milyon TL)
    o arsanın yeniden değerlemesi en son ne zaman yapılmış.
    eğer çok uzun zamandır yapılmamışda bir yeniden değerleme yapılır yada beklentisi oluşursa o zaman hisse geçmişte durdo'nun, peng'nın gittiği gibi gidebilir, yok arsa ile ilgili bir beklenti oluşmazsa hisse ederine çok yakın.
    firma çok ylın geçmişte el değiştirdi arsanında satmadan yakın geçmişte yeniden değerlemesini yapmadan satmışlarsa ki sanmam, gerçekten aptaldır o yönetim, aptal oğlu aptaldır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Yeniden değerleme müessesi 2004 yılından itibaren yapılan bir düzenleme ile kaldırılmıştı. O zamandan beri iktisadi kıymetler üzerinden herhangi bir değerleme yapılamıyor.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4.  Alıntı Originally Posted by Ahmt Yazıyı Oku
    Abicim Anele deyip deyip yaramızı deşme [emoji3526]
    Temele uydurulmayan nadir hisselerdendi, kazığı bana büyük oldu. Geçen 19 aya mı yanayım, bir de üstüne kol bacak kesmeme mi yanayım. Neyse, bunlar bizde hep birer ders olarak yerini aldı...

Maalesef öyleydi ve onda beklerken büyük fırsatlar kaçırdık bu 1
    hisse bilanço bozulduktan sonra gitti bu 2
    hatırlarsınız tekfen ve uluse giderken arada bir mukayese yazıları yazıyordum 3.
    hep beraber kafayı sıyıracaktık, neredeyse sermaye kadar kar gitirmesini bekliyorduk
    yakın bir şeyde getirmişti şimdi bi şey yok,
    o zaman 550 milyon dolarlık iş yükü vardı ki küçücük firmaya büyük işti vs vs.
    Son düzenleme : koçari; 21-11-2020 saat: 01:17.

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Yeniden değerleme müessesi 2004 yılından itibaren yapılan bir düzenleme ile kaldırılmıştı. O zamandan beri iktisadi kıymetler üzerinden bir değerleme yapılamıyor.
    durdo'nun ve peng'nın yaptığı şeyin adı ne? durdo yapınca 5 liralardan gitti ki yapmasaydı öz sermaye eksiye geçecekti
    peng'a ise yakın geçmişte yaptı sorum ciddi itiraz değil.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    durdo'nun ve peng'nın yaptığı şeyin adı ne? durdo yapınca 5 liraladan gitti ki yapmasaydı öz sermaye eksiye geçecekti
    peng'a ise yakın geçmişte yaptı sorum ciddi itiraz değil.
    Durdo; Fabrika arsasını Finansal kiralama (leasing) sözleşmesi ile, yani başka bir deyişle "Taksitle ev sahibi ol yöntemi" ile satın aldı. Böyle bir sistem Yeniden değerleme mekanizması kapsamına girmiyor. Penguen'in ise, nasıl bir yol izlediği konusunda bir bilgim yok.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Durdo; Fabrika arsasını Finansal kiralama (leasing) anlaşması ile, yani başka bir deyişle "Taksitle ev sahibi ol yöntemi" ile satın aldı. Böyle bir sistem Yeniden değerleme mekanizması kapsamına girmiyor. Penguen'in nasıl bir yol izlediği konusunda bir bilgim yok.
    teşekkürler.

Maalesef öyleydi ve onda beklerken büyük fırsatlar kaçırdık bu 1
    hisse bilanço bozulduktan sonra gitti bu 2
    hatırlarsınız tekfen ve uluse giderken arada bir mukayese yazıları yazıyordum 3.
    hep beraber kafayı sıyıracaktık, neredeyse sermaye kadar kar gitirmesini bekliyorduk
    yakın bir şeyde getirmişti şimdi bi şey yok,
    o zaman 550 milyon dolarlık iş yükü vardı ki küçücük firmaya büyük işti vs vs.
    Her kelimenize % 100 katılıyorum. Teşekkürler paylaşım için.

Sayfa 657/1004 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •