Printable View
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Köylü süründürüyor üstad. Abim endekse kanma Hepsi kan agliyor Koylu yine iyi ama allahin koylusu iste
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Aydın kirli çıkı. Bazı kağıtlarda kademeleri oynatıyormuş. Palavaracı olan Mert'ti. Aydin cimrilikten evlenemiyor
Mert şunla tek kale maç yapıyormuş. Tam bir palavracı: https://www.youtube.com/watch?v=kvooBU4zmJc
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben sana tavanken 62.5 ta cik fuatim sicacak bu dememismiydim Sen ne demistin bana fuatim Anladigin yok ben bekleyecem dedin demi sattım üstad ben de 57’den :) Bir ara %5 kara geçtiydim keşke o ara satsaydım ama yok zarar görmeden satmıyoruz :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Emmime bak Uçkurumu da düşünüyor :kmk: :kmk:
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmime bak Uçkurumu da düşünüyor :kmk: :kmk: Şu Mert'i çağır da dedikodulara açıklık getirsin. Millet arkasından palavracı diyor.
Alıntı: Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Mert palavracı değilse aydına ayarlasın.
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu sattım üstad ben de 57’den :) Bir ara %5 kara geçtiydim keşke o ara satsaydım ama yok zarar görmeden satmıyoruz :) Birse demek istiyorum ama demeyeyim 🤭🤭