Originally Posted by boschyatirim Köylü süründürüyor üstad. Abim endekse kanma Hepsi kan agliyor Koylu yine iyi ama allahin koylusu iste
Originally Posted by Market Soul Aydın kirli çıkı. Bazı kağıtlarda kademeleri oynatıyormuş. Palavaracı olan Mert'ti. Aydin cimrilikten evlenemiyor
Mert şunla tek kale maç yapıyormuş. Tam bir palavracı:
Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.
Originally Posted by Webster Ben sana tavanken 62.5 ta cik fuatim sicacak bu dememismiydim Sen ne demistin bana fuatim Anladigin yok ben bekleyecem dedin demi sattım üstad ben de 57’den Bir ara %5 kara geçtiydim keşke o ara satsaydım ama yok zarar görmeden satmıyoruz
Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Emmime bak Uçkurumu da düşünüyor
Originally Posted by aydinc Emmime bak Uçkurumu da düşünüyor Şu Mert'i çağır da dedikodulara açıklık getirsin. Millet arkasından palavracı diyor.
Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Mert palavracı değilse aydına ayarlasın.
Originally Posted by Fuat Soylu sattım üstad ben de 57’den Bir ara %5 kara geçtiydim keşke o ara satsaydım ama yok zarar görmeden satmıyoruz Birse demek istiyorum ama demeyeyim 🤭🤭
Forum Rules
Yer İmleri