Originally Posted by boschyatirim Köylü süründürüyor üstad. Abim endekse kanma Hepsi kan agliyor Koylu yine iyi ama allahin koylusu iste
Originally Posted by Market Soul Aydýn kirli çýký. Bazý kaðýtlarda kademeleri oynatýyormuþ. Palavaracý olan Mert'ti. Aydin cimrilikten evlenemiyor
Mert þunla tek kale maç yapýyormuþ. Tam bir palavracý:
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Originally Posted by Webster Ben sana tavanken 62.5 ta cik fuatim sicacak bu dememismiydim Sen ne demistin bana fuatim Anladigin yok ben bekleyecem dedin demi sattým üstad ben de 57’den Bir ara %5 kara geçtiydim keþke o ara satsaydým ama yok zarar görmeden satmýyoruz
Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Emmime bak Uçkurumu da düþünüyor
Originally Posted by aydinc Emmime bak Uçkurumu da düþünüyor Þu Mert'i çaðýr da dedikodulara açýklýk getirsin. Millet arkasýndan palavracý diyor.
Originally Posted by Webster Aydin cimrilikten evlenemiyor Mert palavracý deðilse aydýna ayarlasýn.
Originally Posted by Fuat Soylu sattým üstad ben de 57’den Bir ara %5 kara geçtiydim keþke o ara satsaydým ama yok zarar görmeden satmýyoruz Birse demek istiyorum ama demeyeyim 🤭🤭
Forum Rules
Yer Ýmleri