Çöp fiyatına sattıranlar senin gibi adiler. Hoşt sana derler. Embesil
Printable View
Adi, ********ler...! Beni susturamayacaklarını anladılar.. Tahrik edip ceza aldırmaya, uğraşıyorlar...
ortak güzel rakam görmeye hasret kaldık...bilançoda ilk çeyrek güzel rakam görmeliyiz.....biz yatırımcıları ilgilendiren en önemli konu tabelada artık güzel rakamlar görmek.....çiftlikbank benzeri oluşum var diye algılıyoruz.....şirketin pazarlama gideri ve yönetim gideri 450 milyon şaka gibi...45 değil 100 değil tam 450 milyon....zehir zıkkım olsun kan kustursun bu adilere allah... başka bir analizim yok...
2017 yıl sonu bilançoya göre pazarlama ve yönetim giderleri/ciro oranı
tuprs....% 2,1
aselsn.......% 6,3
thyao.......% 3,5
krdmd......% 1,95
eregly.......% 2,6
gubrf....... % 12,9
brisa......% 17
doas.....% 6,4
pazarlama ve satış bölümündeki gübretaş çalışanlarına yol verilmeli işten çıkarılmalı diye düşünüyorum....bilançoda son 2 yılda bir tuhaflık var ve başındaki kalemin ismi pazarlama ve satış gideri......
indeks bilgisayar var birde 4,7 milyar ciro........pazarlama ve yönetim gideri..........75 milyon
2010 model hisselerimden toplamda 10 bin lot sattım ortaklar.....istedikleri buydu zaten rahatlasınlar adiler....
ortak inan iran kısmı için hiçbir öngörüm yok...çok karmaşık bir ülke....ne fabrikasını ne finansal yapısını çözdüm..ihracat yapan firma diyorsun döviz geliri olacak diyorsun kar ortada yok...üre fiyatları diyoruz üre fiyatları 300-350 dolarda iken 350 milyon temettü geliyor...üre fiyatı 160-200 dolarda 1 milyon....nasıl oluyor anlamış değilim....zaten öngörüsüzlük bizi mahvetti....
Endeks %1 düşerken bu gübre %4 düşüyor, endeks bütün düştüklerini geri topladı ama gübre düştüğü yerde kaldı. Yazık,iyice zıvanadan çıktı, adi gibi hareket ediyor, bitirmek istiyorlar bunu belliki
çok karamsarsın ortak haklısında.....ama içi boşaltmak vs. bence çok karamsar bir yaklaşım.....görüyoruz sıkıntıları başkalarıda görüyordur....1956 yılından beri bacası tüten bir fabrikanın ortağıyız ne krizler ne seçimler atlatmış bir şirketin ortaklarıyız....ben biraz sattım ama tekrar alacağım....aslında geç kaldık makas değiştirmek için ama yeni 1-2 hisse farkettim...gubrf takip etmekten başka yere bakmaz olmuştuk....bunada sıra gelecek ama sinir hastası olmasak iyi....
Arkadaşlar bir arkadaşım bu hisseyi önerdi ama yorumlara bakınca biraz çekincelerim oldu.
ağırlıklı ortalamaları tavanda olmak suretiyle 3 tavan yaparsa ancak maliyete geliyor :D. Benim gibi yerlerden yüksek lotla maliyetlenenler için hala akıl sağlığımız nasıl yerinde anlamak mümkün değil...
Hektaş % 7 biz ise düştüğümüz yerden 7 kademe yapamadık.iyi gerdi artık.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen bir ortak yazmıştı burada.
Eğer gidip yönetim kurulu toplantısında bunların yüzüne yaptıklarının hesabını sormuyorsak hiç ağlamaya hakkımız yok.
Yapan yaptığıyla kalıyor bizde burada 8 10 kişi ağlaşıp duruyoruz.
Endeks %1.30 yukarda, gübre yerinde sayiyor, yarin endeks %0.50 inecek olursa gübre %2 asagida ,en az 15 kademe geri gelir . Ytd
Hektaş 3 ayda 44 milyon kar açıklamış bizim 2017 12 aylıktan fazla
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ortak 10 bin satmışsın inşallah tamamen çıkmazsın senin gibi hisseyi tanıyan yok...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tamamen bu fiyatlardan çıkmam merak etme..diplerden sattığımı biliyorum ama performans bakımından alacağım hisselerin daha hızlı gideceğini düşünüyorum bu dönem..bugün birmiktar daha çıkacağım gubrf satışımı bitireceğim dahada satmam....kısmetse halkbank ve cmtas alacağım..bunlar yatırımlık değil al sat amaçlı tekrar gubrf ye döneceğim fırsat verirse.....ytd
Endeks 112 bin, gübre 3,90 düştüğü yerden kalkamıyor, bitmiş bu hisse, eli verdik kolu alamıyoruz bizde.3 yildir bir hisse hep istikrarlı olurmu, bistin en istikrarlı hissesi, hic yanıltmiyor.
ortak kısmi satış yaptım ama şimdilik satmasaymışım gibi durum var bakalım....halkbank aldım....3 fk ile işlem gören bir hisse batmış algısı yaratılıyor....9 tl den aldım 4,5 tl ye kadar düşme riskini göze aldım ama 30 tl potansiyel var hissede....mahkeme var abd de onun sonucuna göre endeksi takmayacak olumlu veya olumsuz yönde....risk aldım olumlu gideceğini düşündüm yatırım yaptım bundan sonrası nasip.....gubrf büyük çoğunluk duruyor...
3,93 gubrf satış......9,14 halkbank alış ....1-2 ay sonra bakalım nerede olacağız....ytd
Ortak çok fazla kafa karışıklılığa sebebiyet vermemek için yazmadım. Ben şu trump delisi konuştuğunda halkb ya geçiş yapmıştım. İlk defa gubrf satıp aldığım hisseden kar pozisyondayım fakat bu seferde bahçeli ortalığı karıştırdı ama hızlı tepki vereceğine inanıyorum.
Bu hantal düştüğü yerde saplanıp kalıyor ama bellide olmaz. Bende atillanın dava sonucuna kadar hissede duracağım.
Meşhur bir atasözü der ki : "KİM İSTEMİŞ TE GUBRF ALAMAMIŞ."
Her zaman her fiyattan rahatça istediğin kadar alabileceğin tek gudubet hissenin adıdır GUBRF.........
Bahçeli tarlaya gübreledi 😂😁😀
elimde hiç banka yoktu....banka aldım...hisse sattığım zaman onun yerine aldığım hisse performansı daha fazla olacak diye alım satım yapıyorum....9,14 den halkbank aldım 3,93 den gubrf sattım....yukarı ivmelenmede halkbankın gubrf yi geçeceğini düşünüyorum...indes aldım o da aynı....yukarı ivmelenmede daha çok hızlı hareket bekliyorum...sermayesinin 3 katı kar olan bir şirket...biz kafayı resmen kuma saplamışız...Hep dolandırıcıların vaatleri yüzünden bekledim...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin erken seçim açıklamasının ardından Ankara'da konuştu.
Anayasa değişikliğinin 2019 Kasım seçimlerinde yürürlüğe gireceğini belirten Erdoğan, AKP-MHP arasındaki cumhur ittifakının 2019 seçimlerine taşınacağını söyledi.
hisseyi sattık hisse sağlam duruyor görüyor musun işi ortak...bende böyle bir şans var satmam ama satınca hisse yukarı gider..gerçi çoğu duruyor ama halkbanka dayanamadım aldım....benden ucuzu bu borsada yok diyen bir hisse aldık bakalım....zamanında 5-5,5 tl den thyao ile değişecektik elimiz gitmedi bu sefer gitti umarım elimizde patlamaz....
2019 a kadar durum düzelir mi yoksa daha mı kötü olur? Eğer daha kötü olacağı öngörülürse mutlaka erken seçim olacaktır yoksa hükümet kendi ayağına sıkmış olacak, şu an için oy potansiyelini etkileyen kuzey Suriye operasyonları var, 2019 da onlar olmaya bilir. Ama 2019 da bu günleri kötü günlerdi diye hatırlayacaksak o zaman erken seçim adımı çok mantıksız.
Sn. Devlet Bahçeli Saray ile görüşmeden böyle bir adım atmaz. Tarih bile kararlaştırılmış.
Seçim ekonomisi başlayacak tekrar ve bizim gübre nin kasası bir yerlerde kullanılacak. Çok yanlış kağıtta yakalandık...