Sayfa 329/928 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Endeks 112 bin, gübre 3,90 düştüğü yerden kalkamıyor, bitmiş bu hisse, eli verdik kolu alamıyoruz bizde.3 yildir bir hisse hep istikrarlı olurmu, bistin en istikrarlı hissesi, hic yanıltmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Endeks 112 bin, gübre 3,90 düştüğü yerden kalkamıyor, bitmiş bu hisse, eli verdik kolu alamıyoruz bizde.3 yildir bir hisse hep istikrarlı olurmu, bistin en istikrarlı hissesi, hic yanıltmiyor.
    ortak 3,93 den sattım bir miktar halkbank aldım....umarım doğru karar vermişimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak 3,93 den sattım bir miktar halkbank aldım....umarım doğru karar vermişimdir...
    vay vay vay eski ortak sen de bu hisseyi satıyorsan vay haline küçük yatırımcının, baya baya sindirmişler milleti demek ki.

4.  Alıntı Originally Posted by fobia Yazıyı Oku
    vay vay vay eski ortak sen de bu hisseyi satıyorsan vay haline küçük yatırımcının, baya baya sindirmişler milleti demek ki.
    ortak kısmi satış yaptım ama şimdilik satmasaymışım gibi durum var bakalım....halkbank aldım....3 fk ile işlem gören bir hisse batmış algısı yaratılıyor....9 tl den aldım 4,5 tl ye kadar düşme riskini göze aldım ama 30 tl potansiyel var hissede....mahkeme var abd de onun sonucuna göre endeksi takmayacak olumlu veya olumsuz yönde....risk aldım olumlu gideceğini düşündüm yatırım yaptım bundan sonrası nasip.....gubrf büyük çoğunluk duruyor...

3,93 gubrf satış......9,14 halkbank alış ....1-2 ay sonra bakalım nerede olacağız....ytd

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak kısmi satış yaptım ama şimdilik satmasaymışım gibi durum var bakalım....halkbank aldım....3 fk ile işlem gören bir hisse batmış algısı yaratılıyor....9 tl den aldım 4,5 tl ye kadar düşme riskini göze aldım ama 30 tl potansiyel var hissede....mahkeme var abd de onun sonucuna göre endeksi takmayacak olumlu veya olumsuz yönde....risk aldım olumlu gideceğini düşündüm yatırım yaptım bundan sonrası nasip.....gubrf büyük çoğunluk duruyor...

3,93 gubrf satış......9,14 halkbank alış ....1-2 ay sonra bakalım nerede olacağız....ytd
    Ortak çok fazla kafa karışıklılığa sebebiyet vermemek için yazmadım. Ben şu trump delisi konuştuğunda halkb ya geçiş yapmıştım. İlk defa gubrf satıp aldığım hisseden kar pozisyondayım fakat bu seferde bahçeli ortalığı karıştırdı ama hızlı tepki vereceğine inanıyorum.
    Bu hantal düştüğü yerde saplanıp kalıyor ama bellide olmaz. Bende atillanın dava sonucuna kadar hissede duracağım.

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak çok fazla kafa karışıklılığa sebebiyet vermemek için yazmadım. Ben şu trump delisi konuştuğunda halkb ya geçiş yapmıştım. İlk defa gubrf satıp aldığım hisseden kar pozisyondayım fakat bu seferde bahçeli ortalığı karıştırdı ama hızlı tepki vereceğine inanıyorum.
    Bu hantal düştüğü yerde saplanıp kalıyor ama bellide olmaz. Bende atillanın dava sonucuna kadar hissede duracağım.
    erken seçim zor ortak...hükümetten açıklama gelir merak etme....

7. Meşhur bir atasözü der ki : "KİM İSTEMİŞ TE GUBRF ALAMAMIŞ."

Her zaman her fiyattan rahatça istediğin kadar alabileceğin tek gudubet hissenin adıdır GUBRF.........

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    erken seçim zor ortak...hükümetten açıklama gelir merak etme....
    Ortak sence Bahçeli tek başına mı aldı bu kararı... yapma Allah aşkına.... CB den habersiz...

MHP resti çekti CHP hodri medyan dedi... AKP nin hayır deme lüksü mü kaldı... Hayır derse CHP bak işte seçimden kaçtı demez mi..

Sayfa 329/928 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •