Bu gün bende bizim kervanına katıldım hayrlı uğurlu olması temennisiyle bol kazançlar.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu gün bende bizim kervanına katıldım hayrlı uğurlu olması temennisiyle bol kazançlar.
Amin, fakat Sabır taşı ettirecek kadar bekleteceğini düşünmüyorum,hisse fiyatı, dolar bazında, endeks bazında çöp diye bileceğimiz fiyatlarda..
http://imageturko.com/?di=JWYY
Sıkıntılı bir gün
Ne dikiş tutmaz bir hisseymişsin...Bütün verdiğini aldın 2 günde...
kaşıkla verip kepçe ile alır bu namussuzlar...
Alırken doğru yerden almalıydık millet kar satışı yapıyor temennim burdan destek alıp yukarı yön çevirmesidir
Bundan bir önceki düzeltme 7.43 kadar inmiş. Bunu baz alırsa 7.65 kadar inebilir.
Kağıt sahibi o kadar aç gözlü bir lot disarda bırakmak istemiyor. Hacimsiz düşüyor. Aynen 7.00 lerden 6.73 düşmesi gibi.
Alışmadık kıçta don durmazmış... 8 tl üstü fazla alerji yaptı namussuza..!
Batıyor galiba
işlem hacmi yüksek ve 400 bin lira civarı para çıkışı var
Benden yüksek maliyeti olan Ünlü düşünsün. ne pok yiyeceğim diye... Olmadı gitsin, 8.6 milyon lotun turşusunu kursun....
420 bin lot ve %3.50 eksi bu uyuz için bence yüksek
nasıl bir manyaklıktır...Ne bicim birseysin...
istus kankamda sattı malı kactı sanırımm..
Doğru fiyat 15.4 tl olacaktı.
7 yıl önceki halka ırzı 17.22 den (Bedelsiz içinde) yapmışlardı..!
Credit suısse ve Deutsche satmış bunlar hayırlara vesile olsun...
Istediğin kadar beni sınır et 8 den aldığım ı 12 den eline vermezsem seni aldiğimda kardemir 2.5 thy 10 vestel 6 larday di
Yurtdışı borsaları ve vadelilerde kan gövdeyi götürüyor. Yarın zor bir gün bizleri bekliyor.
Gunaydın herkese...
kazamız mubarek olsun...: (:( yine basa donduk...ne amerikaymış beee...
Bizim ki en fazla etkilenen yine herzaman ki gibi...Bahane bulmaya gorsun...Amrekikadaki hareket bakkalı bu kadar etkiliyorsa way bankaların haline....
İnşallah oluşan kanal bozulmaz da 7.55 üzerinde tutunur.. Buradan sağ omuzu da tamamlarsa Tobo oluşacak gibi...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...abcd2e4799.png
Bist Ticaret Endeksine bakıyorum... Bi buna bakıyorum bi KIPA ya..!
Sonra da küfürün adı günah olur...
Tünaydın, beklemeye devam:Sad:
Kipa ile bu kıyas edilemez fiili dolaşımı çok az kipanin hatta borsa kotundan çekilecekti vazgeçildi
Borsa kotundan çıkarılacak hisse geri döndü bundan bahsediyorum gitme sebebi bu kipanin cikarilacakkende sert düşüş yaşadı
Amerikadaki dususe finans hisselerinden daha fazla tepki verip dusen hissemizi tebrik ediyorum...inanilmaz bir hissesin...daha ne kadar oldureceksin yatirimcini bakalim...
Hicbir beklentisi olmayan bi hisseden ne beklenir ki biraz yükselt hemen sal aşağı . hisse hakkında tek konuşulan çok ucuz! Halka arzı çok yüksek iyide hala ps nin 4.5 katı sanırım bende aldandım buna yazık oldu bi çok hisseyi kaçırdık akşama doğru diğer hisseler endeksle göre yükselirken bu iyice saldı kar etmeden satmayacam ama sanırım iyice sınır sahibi olacam bunun yüzünden varmı 28 şubattan bi umudu olan?
28 şubatta eğer yeterli miktarda toplamışlarsa iyi bir sonuç gelir , toplamamışlarsa bir cacık çıkmaz..
deutchenin satışlarına bakıldığında ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum .. bu haysiyetsizlerin elinde bilanço değerleri yoksa hiçbir şey bilmiyorum..
son lotu almadan 1 kuruş kazandırmayacaklar bunlar kimseye ..
hele bir de endex düzeltmeye girsin gör bak yeni dibimiz 3 tl mi olur 1 tl mi olur artık ..