Kipa ile bu kıyas edilemez fiili dolaşımı çok az kipanin hatta borsa kotundan çekilecekti vazgeçildi
Kipa ile bu kıyas edilemez fiili dolaşımı çok az kipanin hatta borsa kotundan çekilecekti vazgeçildi
Borsa kotundan çıkarılacak hisse geri döndü bundan bahsediyorum gitme sebebi bu kipanin cikarilacakkende sert düşüş yaşadı
Son düzenleme : oscar77; 06-02-2018 saat: 19:02.
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Amerikadaki dususe finans hisselerinden daha fazla tepki verip dusen hissemizi tebrik ediyorum...inanilmaz bir hissesin...daha ne kadar oldureceksin yatirimcini bakalim...
Hicbir beklentisi olmayan bi hisseden ne beklenir ki biraz yükselt hemen sal aşağı . hisse hakkında tek konuşulan çok ucuz! Halka arzı çok yüksek iyide hala ps nin 4.5 katı sanırım bende aldandım buna yazık oldu bi çok hisseyi kaçırdık akşama doğru diğer hisseler endeksle göre yükselirken bu iyice saldı kar etmeden satmayacam ama sanırım iyice sınır sahibi olacam bunun yüzünden varmı 28 şubattan bi umudu olan?
28 şubatta eğer yeterli miktarda toplamışlarsa iyi bir sonuç gelir , toplamamışlarsa bir cacık çıkmaz..
deutchenin satışlarına bakıldığında ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum .. bu haysiyetsizlerin elinde bilanço değerleri yoksa hiçbir şey bilmiyorum..
son lotu almadan 1 kuruş kazandırmayacaklar bunlar kimseye ..
hele bir de endex düzeltmeye girsin gör bak yeni dibimiz 3 tl mi olur 1 tl mi olur artık ..
Yer İmleri