Kipa ile bu kýyas edilemez fiili dolaþýmý çok az kipanin hatta borsa kotundan çekilecekti vazgeçildi
Kipa ile bu kýyas edilemez fiili dolaþýmý çok az kipanin hatta borsa kotundan çekilecekti vazgeçildi
Borsa kotundan çýkarýlacak hisse geri döndü bundan bahsediyorum gitme sebebi bu kipanin cikarilacakkende sert düþüþ yaþadý
Son düzenleme : oscar77; 06-02-2018 saat: 19:02.
Bir hisse ucuzsa almaya baþlarým, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye baþlamayacaðýný da bilirim.
Amerikadaki dususe finans hisselerinden daha fazla tepki verip dusen hissemizi tebrik ediyorum...inanilmaz bir hissesin...daha ne kadar oldureceksin yatirimcini bakalim...
Hicbir beklentisi olmayan bi hisseden ne beklenir ki biraz yükselt hemen sal aþaðý . hisse hakkýnda tek konuþulan çok ucuz! Halka arzý çok yüksek iyide hala ps nin 4.5 katý sanýrým bende aldandým buna yazýk oldu bi çok hisseyi kaçýrdýk akþama doðru diðer hisseler endeksle göre yükselirken bu iyice saldý kar etmeden satmayacam ama sanýrým iyice sýnýr sahibi olacam bunun yüzünden varmý 28 þubattan bi umudu olan?
28 þubatta eðer yeterli miktarda toplamýþlarsa iyi bir sonuç gelir , toplamamýþlarsa bir cacýk çýkmaz..
deutchenin satýþlarýna bakýldýðýnda ben bir þey çýkacaðýný zannetmiyorum .. bu haysiyetsizlerin elinde bilanço deðerleri yoksa hiçbir þey bilmiyorum..
son lotu almadan 1 kuruþ kazandýrmayacaklar bunlar kimseye ..
hele bir de endex düzeltmeye girsin gör bak yeni dibimiz 3 tl mi olur 1 tl mi olur artýk ..
Yer Ýmleri