Beklenti satın alınır gerçekler satılır. Fenerzede oluşumu başladı. 😂😂😂😂 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Printable View
Beklenti satın alınır gerçekler satılır. Fenerzede oluşumu başladı. 😂😂😂😂 ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Lisanslar için gerekli evraklar TFF ye yollanmış.
Bir ihtimal pozitif etki edebilir kağıda. YTD.
6.5 tan 54.15 'e kadar pozitif etkileme yetmedi mi ki ?
Aynı TS 'nin 0.90 dan 9 'a yükselişi gibi oldu işte.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugune kadar izleyen bist artık yarın durumu daha da kötüleştirmek için brut takasa alır bakın görün..
Umarim böyle bir hata yapmazlar.. Tavan tavan giderken izliyorsan bırak düşerken de müdahale etme.. Müdahale gelirse toparlaması gereken yerde bıle toparlamazlar hısseyı..
Ya arkadaslar kusura bakmayın ama burada ne sacmaliyanlar var şirkete iddia oynar gibi bakıyorlar yok bu hafta şu maç varmış ya o maçı 50 - 0 yense ne olur nerelere gelmiş şirket kormunuz.
Galatasaray Ünal aysalla şampiyon olduğu günün sabahı yuzde 20 eksi kapadı.
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Deyin ki bundan bir ay önce 8 e bile almayanlar şimdi niye 50 ye alıyor. Ne buldu stadta gomumu buldu ne buldu? Ne kadarlık bir gömü bulması lazım biliyormusunuz bu seviyeye gelmesi lazım 10 tane fener değerinde takımı alabilecek gömü bulması lazım. Ne olacak şimdi fener bu sene kar mı aciklayacak borcunu bile zar zor odiyecek en iyi ihtimalle kusura bakmayın hepiniz hayal dünyasında yaşıyorsunuz.
Sen şampiyon oluota hissesi yükselen gördün mü. Herkes konuşuyor. Acemisin sus.....her şampiyon olan takiiin hissesi taban taban gider. Çünkü beklenti bitti. Ama henüz sezon başı ilk 10hafta çok önemli.
Yarın Fenerbahcenın macı var ve hala lısans ısı halledılmedı bu durumda yenı transferler oynatılamayacak.
Eger maç saatıne kadar bunlar halledılmese durum vahım takım ıcın.Hoca kıme gore taktık yapacagını bıle bılmıyordur kesın
Şimdilik bitti bu iş doğru ama bence bu sene spor hisseleri 2021 yilinde tekrar çok kazandıracak. benim görüşüm. Asla ytd
Kaç yıldır borsadasin hangi yıl lig başlayacağı zamna böyle bir beklenti olmuş ya ne zaman böyle beklenti için fırlamış. Kusura bakmayinda siz kafayı mı yediniz şampiyon olsa şampiyonlar ligini kazansa kaç para gelecek totalde Allah aşkına aklınızı başınıza devsirin. Euro kürünün yüzde 10 yapmasına bakar o para hepsi toz olur toz.
.BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Kent nasıl 100 lerden 2600 oldu 5-6 ayda.. bazen sebeb aramamak lazım. Kent ne yapti maden mi buldu
Son şey yazıp cikiuorum size bakım bu hissenin 100 lerden düştüğünün üzerinden galiba 10 sene geçti 10 senede anca eski yerine geldi galiba kendinize dikkat edin sportifler şişman parmaklar tarafından ky nin vaadlerle avladığı yerdir
Vayy bee ben sattın zannetmistim..En çok sana sevindim.Yoksa su çıkış zoruma çok gitti 3 yıl kahrını çek bedelisine girip arabayı satirsin sonrada 1 ayda bu hareketi yapsın.İnsallah çok düşmez ama şuan hissede olup keyifle tabana bakmak isterdim...Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her bir iki saniyede sürekli satışa yazıyorlar, ancak kıyma makinesi gibi yukarıdan satışa mal sokuyorlar
aşağıdan kıyma makinesi gibi sürekli de 100- 20- 450 v.s. çaktırmadan mal alıyorlar.
3.214.000 satıcı 7601 emir sayısı..
Arkadaslar ortalama 10tlden 54 tlye 1-2 ay icinde cikmis hisseden bahsediyoruz. %10-20 dustu diye abartmamak lazim diye dusunuyorum
Herkesin beklentisi, vadesi, riski kendine
Satan KYLar karin keyfini cikarsin
Benim beklentilerim farkli satmam diyen KYlara saygi
Tum KYlara saglikli ve bol kazanclar
hiç üzülen , yok galiba , feryat figan sıfır .. Çok güzel... iyi akşamlar..
Bürüt takas , kredili işlem yasağı açık yasağı.. Hayırlı olsun..
44.78 ten vedalaşmıştım
Sayfada yeni yeni isimler türemiş. Bunlar iyiye alamettir. Siz hala büyük resmi görememişsiniz. 37 ye kadar geri çekilme normaldir. Ben de diyorum ki buralardan satan kafasını duvarlara vuracak.
Sir Fenerbahçe
Hısse daha cıkar kımse cıkamaz dıye garantı vereemz cunku burası BIST.Kapısına kılıt vurulacak dıye beklenen hısseler tavan yaptıgı bıle oldu.
Şımdı benım anlamadıgım bır sey var.
Dıyorsunkı 37 lere kadar ınecek ve devamında buralardan ve yukarıdan satanlar kafasını vuracak.İyide buralardan ve yukarıdan satanlar 37 den alırsa neden kafasını duvara vursunkı.Ne guzel yukardan satmış asagıdan almış.Ustelık elıne gecen parayla 1000 lotunu 1500 lot yapmış olacak
https://www.linkpicture.com/q/IMG_20200910_191301.jpg
Bu yasağı dün getırselerdi bırçok ky yı koruyabılırlerdi ama malesef yapmadılar.. İstedikleri gıbı yukarıdan verdıler.. Geç alınmış karar.. Ve bu karar panikle daha çok ky nın malını satmasına sebep olabilir..
Kent, Yūzde 0.29 (1bile deģil) halka açık bir hisse. Dolaşımda 600 bin lot var sadece. Adam isterse 10 tl.de yapar, 10.000deSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu saatten sonra iş maçlara kaldı en kötü yarında satış gelse akşamı Rize galibiyeti p.tesi güzel bir açılışı getirir. Ama birde şöyle bir şey var bugün tarihi zirvesini gördü ve satışı yedi . Sonuçta spor hissesi herşeye gebe
8 senelik beklemeden sonra hedefim zirve görmekti dün zirve bugün üstünü gördü ne yazıkkı kagıda yine bakmadım ama baya yüzde olarak artıdayım dolar bazında bakarsak bir taban daha yersek ucu ucuna geliyor,hatırımdaki sanırım 16 lardan vedalaşmıştınız cok kişi bıkıp satmıştı,ondan sonra 22 gördü daha sonra 7 lere yine bir yolculuk yaptık ben seni aşalardan almıssındır diye tahmin ediyordum,ortalık düzelince yolun düşerse masayı kuralım bekliyorum,benim beklediğim şu bir türlü sonuçlanmayan dava ondan sonra görecem ben bu kagıdı ha yarın hiç yapmadıgım satısı yapabilirimde ama düşerse asalardan almak üzere spek güzelliğini yaptı artık onlara lafım yok toyota arabam var bir araba parasi gitti bir tabanda, Buraktepe kardeşim sanada bol şanslar hayırlı kazançlar dilerim
Bende fb yok. Nisanda günlük almışlığım var. 11 civarıydı galiba. Şimdi 44.. Çok artmış görünüyor. Bilsem tabi ki satmazdık. Borsa böyle Bişey. Kimse yarın veya 1 ay sonra fiyatın nerede olacağını bence bilmiyorlar. Çok sert yukarı yaptı. Şahsen hiç tahmin etmediğim fiyatlara gitti. Spekülatif olarak artık 10 da olsa 100 da olsa şaşırmam. Bist 30 dışındaki tüm kağıtlar için böyle oldu bu altı ay.
Para tekniği yapar.
Gece mesaisinden kalmayim ama gelen istekler uzerine yayini actim. J o i n kodu. borsayayin8
Konya 520 kusurlerfe yuzde 7,5 arti