Sayfa 323/705 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by mehmet37 Yazıyı Oku
    eskilerden kimse kalmadı gibi bir kaç arkadaş var sanırım sizide dökmüş, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadı kagıt bir iki kademe aşasında kaldı neyse işim vardı yola çıktım saat 14:30 civarı aracı sağa çektim baktım yine tavan yok dedim bunda da var bir hayır satışları iptal ettim ondan sonra tavan yapmış,bugun sanırım 11 gibi tavana yapıştı,yıllardır bekledim kagıdı satmak istesemde bazen bir şeyler engel oluyor bende işi akışına bıraktım gittiği yere kadar gider az değil 8 senedir beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
    Eski dostum mehmet insallah dolar bazinda zararini cikartirsin.

2.  Alıntı Originally Posted by fener442 Yazıyı Oku
    Katılıyorum.
    Ayrıca, bu sene kongre senesi. Başkan'ın ne kadar kurşunu kaldıysa sıkacak. Kendisine güven ve gelecekte yapabileceklerine inanç oldukça azaldı taraftarlar arasında ve bunun tonla haklı sebepleri var ancak ben hala işler değişebilir diye düşünüyorum bu sene. Borsayı genel olarak ele aldığımızda riskli bir yatırım orası kesin ama büyük oynamak isteyenler için alınabilecek bir risk bana göre.
    Şunu yazalı daha 3 ay olmamış. Bu sene Ali başkan için son şans demiştik. Ya herro ya merro yapacaktı, yaptı. Bu kadar basit.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,824
    Beklentiler buyuk olcude satin alindi kanaatindeyim. Daha fazlasi olacagina ihtimal vermiyorum. Elimde uzun yillar tasisaydim buralardan uce bese bakmadan verir yeni firsatlar arardım. Nasil olsa borsada firsatlar bitmez..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    alttaki ilk destegi test edecek gibi
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    neyseki portföyü 53.65 ten verdik
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6. Sattım ortak sabah ilk tavanda sattım. Hayırlı kazançlar
     Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Sattin mi ortak. Insanın eli de gitmiyor sat tuşuna Ama ben tüm spor hisselerini sattım. Daha önce düştüğüm hataya düşmek istemiyorum.herkese hayırlı kazançlar
    HTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by byburak Yazıyı Oku
    neyseki portföyü 53.65 ten verdik
    Ne güzel satmıştım 37 den dayanamadık 54 ten atladık yine gaza gelmek böyle olsa gerek,yandık şap gibi.ytd.

8. Bundan sonrası ne olur sizce? Uzun zamandır kağıdı böyle kırmızılarda görmemiştim
    Yazdıklarım ytd değildir.

Sayfa 323/705 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •