Beklentiler buyuk olcude satin alindi kanaatindeyim. Daha fazlasi olacagina ihtimal vermiyorum. Elimde uzun yillar tasisaydim buralardan uce bese bakmadan verir yeni firsatlar arardım. Nasil olsa borsada firsatlar bitmez..
alttaki ilk destegi test edecek gibi
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
neyseki portföyü 53.65 ten verdik
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Sattım ortak sabah ilk tavanda sattım. Hayırlı kazançlarHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan sonrası ne olur sizce? Uzun zamandır kağıdı böyle kırmızılarda görmemiştim![]()
Yazdıklarım ytd değildir.
Yer İmleri