Sabredin gençler..hoca önce geçen yýldan kalan ýskartalarýn bir halt edemediðini gösteriyor.tüm basýn yazdý çizdi ya milli takýmda 2 maç oynayan takým kaptanlarýndan Ozan bey niye oynamýyor buyruk bundan oynamýyor ama gönder Alanya’ya Antep e topu yerler orda geri dönmek için.
Geçen yýl kaleye gelen 23 ilk top gol oldu.bir kere Serdar dan kurtulmak büyük lütuf oldu çok þükür ben ondan iyi oynamazsam býrakýrým bu futbolu.
Hatay I hafife almayýn lige çok hazýrlar çok sertler geçen hafta Baþakþehir in içinden geçtiler
Bu gafta hoca lemos u içeri attý Serdar güle güle dedi öyle aptal pozisyon alýrsan fenerde top toplarsýn
Ozan 45 dakika resmen zaman kaybý idi ama oynatmak zorundaydý futbolun doðrularýný yaptý yoksa sabah yazacaklardý kenarda Ozan neden oturuyor neden sahada deðil
Tiham kötü baþladý lige 2 haftadýr sahada yok çok þey bekliyorduk
Ferdi çok çömez ama en hareketlilerden biri
Hoca ne yaptý son 15 dakika ve ikinci yarý
Sinan sosa novak merthakan I attý içeri lemos kafadan baþladý valencia tiham Gökhan Caner
Yani geçen yýldan sahada gustavo biçe kaleci kaldý.merak etmeyin 2 hafta sonra zaten kadro böyle þekillenecek
Biz 2 haftadýr maalesef son 2 yýlýn kötürümleri ile oynuyoruz
Zanka da ayrý bomba ama lemos toparladý biraz onu Serdar ile oynarken adam hayattan kopmuþ idi ama Gs maçýndan sonra tisserabd I da atacak içeri
Geçen yýldan gustavo ve kaleci hariç kimse þampiyonluða oynayacak kadroda olamaz hepsi 2.kalite topçular
Yarýn tabana yakýn açar diye bekliyorum aðalar canlarý ne isterse onu yapar belki Gs de bize Çakar onlar daha hazýr ve istekliler ruhlarý daha yerinde hepsi formayý benimsemiþ geçen yýlki iskelet ile devam ediyor ama ben 2 kalite forvet ve isim stoper gelirse nazým sangare de iyi bir yedek olur biz son haftalara kadar potada oluruz
Bir takýma gol yememeyi Öðretmek çok zordur ve hoca önce yememeyi sonra da yemeden atmayý öðretecek
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri