Aldım satamadım brüt takas varmış
zorakipaşha
Aldım satamadım brüt takas varmış
zorakipaşha
Kaç kere Brüt gelecek dedik ya, o kadar inip çıkma hareketi yapıncaSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan hocam hiç sorma.. geçen ay hariç, bu ay fabrikada 23 kişi hastalandı.. aksi gibi adam da bulamıyorum.
bir tane bile vaka yok diye kendimizi takdir ediyorduk. mantar gibi çoğalmaya başladı.
tabandan çok az aldık , du bakam n'olacak..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Nasıl olsa alanlar satamıyor, paşamda istediği gıbı dans ettiriyor.. Buradan alıp guzel rüyalar görmek isteyenler iyi düşünsün..bol şans.. Kapanışta sağlam taban beklıyorum.. Umarım yanılırım.. Elinde olanlar için..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Arkadaslar bu hareketler normal. Kim ne derse desin bundan sadece yaklasik 1 ay onece 10-13Tl arasi alip 1 ayda %300 kazananlar tabiki fiyata bakmadan satacak. Tas attilarda kollarimi yoruldu?
Ama bu is yatirim isi. Devami onemli. Alirsin aglarsin, satarsin aglarsin. Pandemi, digiturk, ekonomi, ve fenerbahcemizin kendi performansi. Tabi birde opportunity cost olayi, asla unutmamak lazim alternatif yatirim araclarini
Tum KYlere saglikli ve bol kazanclar
Asla Ytd. Fanatik Fenerbahce taraftarinin nacizane deli sacma sahsi gorusleridir![]()
Yer İmleri