Bu arada bilgisayarıızda güvenlik önlemi için ayak parmağına geçen var mı aranızda
Printable View
Bu arada bilgisayarıızda güvenlik önlemi için ayak parmağına geçen var mı aranızda
Fakat ciddi cesaret tatile gitmek, Eceline Çişeyenler deye filmini yapmak lâzım.:he:
Gerekse, Bayramda şehirler arası seyahat yasağı kalkınca biz o filmi seyredeceğiz zaten, 15 ilâ 20 gün sonrası ahali olarak tarrağı yemediysek, cesaretli olanlar salın gitsin.:oleyo:
Ben ise, Reyisi bekleyeceğim.:yes:
Antalyada tatil olayını çok ama çok iyi bilirim.Aman ha her şey dahil sisteminin uygulandığı hiç bir otelin kapısından bile geçmeyin.Tek yol otel içi villa kiralamak falan illa zorunda kalınıyorsa belki düşünülebilir.Ama benim aklım hiç ama hiç yatmıyor,tavsiyem sakın antalyada tatile çıkmayın.Bana bedava deseler gitmem kesinlikle.
Sn kitapçı istanbulun rakamları belli.Ölüm sayıları artmış,bakan definle açıkladı işi.Yani eskiden istanbulda gömülenler memleketlerinde gömülürdü bunu engelledik,hepsi istanbulda gömüldüklerinden fazla gözüküyor ölümler dedi.Sonra anlaşıldı ki olay defin değil ölüm sayısı artmış son bir yılda.Zaten sizin aklınız yatıyor mu sizin de malumunuz olduğu üzere herkesin tanıdığı bir çok covid ölümü var,bu ölümler nasıl olur da ölüm sayısını artırmaz.Bakana kalsa ölüm sayımız azalmış bile sizce garip değil mi bu.Bu kadar covidli ölümü herkesin malumu değil mi.
ölüm sayısı artmamış değilde, salgının + sı olması gerektiği kadar değil, bir gariplik var,
kızmak yok! hastalıktan ölenler zaten öleceklermiş de ölmüşler gibi
e tabi bizim inancımıza göre de vade dolunca bir sebep olur
kimi damdan düşer, kimi trafik kazasında kimi de salgında gider vs vs.
Bugün epeydir görmediğim bir abimi gördüm, elimi uzattım o da uzattı, ben aman dedim elimi çektim, Budist selamlaştık.:he:
Aman sn kitapçı hakkını verelim olayın ,sağlık sistemimiz doktorlarımız avrupadan amerikadan daha iyi , daha başarılı falan ama olay türk genine dönmesin,biz daha az hastalanıyoruz, çok az ölüyoruz falan,rasyonel olmaz bunlar.Neyse o.Bu hastalığın tedavisi belli değil, bence başarılı bir tedavi henüz yok tüm tedaviler hala deneysel.
Bir Alaman gastesi gerçek sayı açıkl*****n 10 katı demiş kendi ülkesi için.
Amerika ' da durum daha da sıkıntı bence . 5 milyon evsiz var deniyordu sanırım. O insanların neden öldüğüne bakan da yoktur .
karacıyım ben batı trakya işimi görüyor Türkçe de geçerli :)
hadi oda kahvaltı sonrası takılmalık mekanda önereyim. Millet tatil havasına girmiş madem
https://www.tripadvisor.com.tr/Resta...nd_Thrace.html
Rusya, Britanya ve Almanya en cok turist gonderen ulkeler. Rusya ve İngiltere hala salginin gobeginde. Almanya tatil yok bu yil dedi zaten.
Bizde tatil yapabilen kesim belli. Onunda bir kismi cekinir bu yil tatile cikmaz.
Tabi hem dunya da hem bizdeki ekonomik durumu da goz onune almak lazim.
Bu yil turizm zor.
Sevdiğim bir söz vardır.
"Bu kadar mutlu olmanıza ancak sizden bir şey almak istediklerinde müsade ederler."
https://pbs.twimg.com/media/EXMfw-5W...jpg&name=small
Ne kadar çok hizmet alırsan o kadar çok insanla muhatap olursun . Az hizmet hatta hiç hizmet .
Az insan çok huzur . Hiç insan Nirvana.
MASKE FIYASKOSU
1. PTT sitesinden başvuru aldılar, bir kaç saatte site çöktü.
2. E Devlet üzerinden başvuru almaya başladılar, bu yükü PTT taşıyamaz parayla zincir markette satın dedik, bekçiye polise maske dağıttırdılar!
3. Eczaneden alınacak dediler, ulan bu memlekette 20 m2 eczane var, ahaliyi eczanelere yığdılar!
Geldiğimiz sonuç, paraynan satılabilir aq!
Cahil bir insan olmama rağmen, siterler DSO ve bu hekimleri deyip yengenize bu maske takılacak dedim!
O hâlâ, hasta değilsen takılmayacak deye sayıklıyordu!
Osmanoğulları dünyayı kurtaracak. ...
https://i.ibb.co/9ZH49fK/Screenshot-...5-01-49-57.png
ülkem için üzülüyorum.
kan kokusu alan köpek balıkları toplanıyor....
Sinirlendim yine, Allahtan çakmaklı eylem saatim gelmiş!:yahoo:
Sn Gaya bey, G.Ahmet abimize niye bukadar yukleniyorsun. Mazallah o da olmasa biz ne yapacagiz. Goy bi kenarda oyalansin abimiz. Arasira guzel de yazmiyor hani..:kahkah:
Amerikada virus vakalarinin ilk goruldugu gunlerde okumustum.
Bir koronun 2 saatlik calismasi sonrasinda koro uyesi 60 kisinin tamami hastalanmis ve 2 kisi vefat etmisti.
Bunlarin hepsi birbirinin yuzune hapsirmadilar herhalde.
Muhtemelen 1 kisi virusluydu. Sarki soylerken agizdan cikan virusler kapali ortamda kalan 59 kisiyi kolayca enfekte etmisti.
Sosyal mesafe 1 metre, 2 metre diyenlere pek kulak asmayin bence....
Kendi mantiginizla dusunun. Her koyun kendl bacagindan asilir......SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dht hesapları için hükümetten yerel halka 2 tanecik süpriz bekliyorum..