Bu arada bilgisayarıızda güvenlik önlemi için ayak parmağına geçen var mı aranızda
Bu arada bilgisayarıızda güvenlik önlemi için ayak parmağına geçen var mı aranızda
Fakat ciddi cesaret tatile gitmek, Eceline Çişeyenler deye filmini yapmak lâzım.
Gerekse, Bayramda şehirler arası seyahat yasağı kalkınca biz o filmi seyredeceğiz zaten, 15 ilâ 20 gün sonrası ahali olarak tarrağı yemediysek, cesaretli olanlar salın gitsin.
Ben ise, Reyisi bekleyeceğim.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Antalyada tatil olayını çok ama çok iyi bilirim.Aman ha her şey dahil sisteminin uygulandığı hiç bir otelin kapısından bile geçmeyin.Tek yol otel içi villa kiralamak falan illa zorunda kalınıyorsa belki düşünülebilir.Ama benim aklım hiç ama hiç yatmıyor,tavsiyem sakın antalyada tatile çıkmayın.Bana bedava deseler gitmem kesinlikle.
Sn kitapçı istanbulun rakamları belli.Ölüm sayıları artmış,bakan definle açıkladı işi.Yani eskiden istanbulda gömülenler memleketlerinde gömülürdü bunu engelledik,hepsi istanbulda gömüldüklerinden fazla gözüküyor ölümler dedi.Sonra anlaşıldı ki olay defin değil ölüm sayısı artmış son bir yılda.Zaten sizin aklınız yatıyor mu sizin de malumunuz olduğu üzere herkesin tanıdığı bir çok covid ölümü var,bu ölümler nasıl olur da ölüm sayısını artırmaz.Bakana kalsa ölüm sayımız azalmış bile sizce garip değil mi bu.Bu kadar covidli ölümü herkesin malumu değil mi.
ölüm sayısı artmamış değilde, salgının + sı olması gerektiği kadar değil, bir gariplik var,
kızmak yok! hastalıktan ölenler zaten öleceklermiş de ölmüşler gibi
e tabi bizim inancımıza göre de vade dolunca bir sebep olur
kimi damdan düşer, kimi trafik kazasında kimi de salgında gider vs vs.
Bugün epeydir görmediğim bir abimi gördüm, elimi uzattım o da uzattı, ben aman dedim elimi çektim, Budist selamlaştık.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri