Alta 5.42 üste 5.58 hangi tarafa giderse bu iki rakamı takip ediniz. Çelik hocam geçende güzel gelişmeler olabilir demişti. YTD.
Printable View
Esma hanım algyo,turkcel ve arçelik ile ilgili görüşleriniz nelerdir?
TCEEL çok iyi gördüm 16.50 üzeri kaldıkça yoluna devam eder.17.43 üzeri zirve aşımı ve rahatlanır.ARCLK uzun vadede taşınması gereken hisselerden dün geride bahsetmiştim.Bu hafta takibe değer bir hisse.Algyo 25.91 destekle 27.48 lere bir çıkış yapabilir.
Geriye doğru yazılanları okuyunuz lütfen.YTD.
Burada bulunan hocalarımız KUTPO NTHOL KOZAL ve ECILC hakkınfda yorumları ayrıca destek ve dırenc noktalarını alabılırmıyım.
KUTPO 50 destekle izlemeye değer.Direnç 54.75-57.40-60.00 takip edilmeli.
NTHOL 4.52 değmeli ve sonra kaldığı yerden yoluna devam eder.Türizim sekrönü fiyatlıyor.Haftalıkta Rsı 77 seviyelerine ulaşarak daha dikkatlı olunmalı.
KOZAL günlükte Rsı negatif uyumsuzluk var.Haftalıkta ise Rsı 83 üzerinde aşrı alım seviyelerinde dikkatlı olmakta fayda var.143.30 yakın destek olarak izlenmeli.Orta ve uzun vadede güzel yerlere gideceğine inanıyorum.
ECILC yakın takibe değer 8.20 yakın destekle 8.25 üzeri kalıcılık önünü açar ve rahatlanır.kısada hedefleri 8.37-8.51-8.64 -8.82-8.83 YTD.
Binance çöktü ne alim ne satım yapılabiliyor. Mide bulandırıcı şeyler oluyor.
Dün, 11:12
Paribu çöktü işlem yapamıyorum önerebileceğiniz bir platform var mı
Dün, 11:31
Bitexen ve thodex te sorun yaşamadım gibi
Bitcoin forumunda , yukarıdaki yorumlar var.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Şu Bitcoin yeni dönem Kapitalist sistemin hayal satma operasyonu olarak görüyorum.Hiç sevmedim ve hiç gerçekçi bulmadım.Elle tutulur olan gerçekler varken hayal satanı niye önemsenir onuda bilmiyorum.
Sayın Çelik, haftalık takip için var mı sisteme takılan ? Teşekkürler
Hakan hocam PRKAP 13.78 -13.95 FONET 14.50 -14.77 arası bekliyor olacağım.YTD
Bugün grafiklerine baktığım beğendiğim bazı hisseleri yazayım ama kesinlikle sadece teknik görünüme göre baktım ve asla Yatırım tavsiyesi değildir.
Senet ismi / Yakın destek
MNDRS :3.36
OSTIM :4.01
TLMAN :36.00
OZKGY :5.60
ALGYO :25.91
MEPET :4.25
PETUN :24.65
KUTPO :50.00
TCEEL :16.50
AKSEN :11.28
ARCLK :33.80
BRISA :27.31
PETKM :5.10
TKFEN :17.82
BAGFS :27.67
CEMAS :2.27
POLHO:3.93
TRCAS :5.52
Kesinlikle şahsıma notlar olup YTD.
Teşekkürler Esma hanım
Herkese iyi akşamlar.Esma hanım yunsa için yorum alabilirmiyim.tskler.
Yayla hisse uzun süre bekletti, diğer enerji hisselerine oranla, fiyatlama yapmadı az karla, erken çıktım 😊 şirketin kar oranları pek iyi değil, ilerde ne olur bilemeyiz. 2 gün daha hareket sürer, geçmiş dönem hareketlerine kıyaslarsak
Herkese iyi akşamlar. KRGYO için yorum alabilirmiyim. Tşkler.
Maliyetim 7.30
Teşekkür ederim.
çelik hocam haftalık listede hangi hisselere yer verdi acaba
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi geceler cümleten
bu hafta itibari ile güçlü hisselerde yükseliş bekliyorum(ağır abiler) özellikle bankalar ve endexs hisselerinde ......garan *akbnk *thyao *ykbnk *vakbn *tuprs *PGSUS *ASELS gibi bunların yanısıra.
HAFTALIK LİSTE
VKFYO
YAYLA
SKBNK
AKYHO
GENTS
GEREL
VKGYO
MNDRS
KARSN
RYGYO SON OLARAK CİNCON :) YTD BOL KAZANÇLI BİR HAFTA OLMASI DİLEĞİYLE
Endexs 1620 bence hedef konumunda sonrası düzeltme beklentim var ytd bizimkisi sadece öngörü
Günaydınlar
Çelik üstad emeğine sağlık.
Coinlerde de bekleyen yine yedi ekmeğini.. Xrptry
Allah size kolaylık ve bol sabır versin inşallah. Ayrıca bunca insanın duasını alıyorsunuz. Allah razı olsun.
Çelik hocam, Esma hanım, mebes TUCLK te terste kaldım yorumunuzu alabilir miyim
Esma Hanım PEGYO ile ilgili düşünceniz ve yorumunuz nedir.
teşekkür ederim.
Esma hanim merhaba
Polho 3.94u kirdi. Korkmamizi gereken bir durum var mi? Dusuncelerinizi merak ettim tesekkur ederim
Merhabalar . TUCLK yıl içinde endusuk 2.30 görmüş kağıt. Mart gibi 2.40 civarındaydı ordan 10ay gibi sürede 9.40 i görmüş tam 4 kat artmış. Siz en tepeden bile alsanız şu an % 10 kaybınız vardır. Yani çok zararınız gözükmüyor. Stop noktasını belirlemişseniz stop olmanız gerekir . Eğer artacak yönde bir hedef varsa beklemeniz uygun olur . Fiyat pahali olduğu için benim takibimde değil. Borsada kar ve zarar kardeştir. Yeri geldiğinde stop olmalısınız....
Celik hocanın yıllık listesinde olan fiyatları düşük olan uşak ve menderes bugün hareketlendi . Uşak hem üretim kapasitesinin artması , hemde ihracat için hedefler gözetmesi hisse üzerinde olumlu durmakta . Hisse fiyatı 2.57 üzerinde kaldıkça çok iyi olabilir . Asıl atraksiyon 2.80 üzerinde gerçekleşir. Kutehyayi örnek alması beklenir ....