-

Originally Posted by
Alaska
Celik hocam hayırlı geceler.. bir kaç ay önce onerdiginiz Sanfm u hala tutmaktayim. Şu an biraz geri çekilme söz konusu. Acaba yeniden değerlendirebilir misiniz? Teşekkür ederim.
2 li tepe yapmış hisse kârlı pozisyonları kapatmak gerekir
-
Hayırlı sabahlar üstad.. :D
-
Esma hnm rica etsem intem. ve tmsan bakabilirmisiniz tsk
-

Originally Posted by
celik comak
[b]adabtc
cardano / bıtcoın
farmusdt
harvest fınance / tether usd
suterusd
suterusu / us dollar (calculated by tradıngvıew)
temcousd
temco / us dollar (calculated by tradıngvıew)
stmxusd
stmx / us dollar (calculated by tradıngvıew)
rvcusdt
ravencoın classıc / tether
suterusdt
suterusu / tether
bunlarda günlük ytd iyi geceler
Elinize saglik hocam raven ile degerlendirdik bakalim.
-

Originally Posted by
esma
TLMAN ve ALGYO. ALGYO speği çok çakaldir 28 üzeri atarsa hareketlenir. TLMAN DA görmediğimiz bir olumsuzluk yoksa 38.50 üzeri hareket gelebilir. YTD.
Esma hanın ben bu iki hisseyide taşıyorum birde çelik hocamın yıllık listesinden cemts taşıyorum bekliyoruz inşallah iyi olur siz paylaşınca iyi tercih yapmışım diye düşündüm teşekkür ederim
-

Originally Posted by
Nabız
Esma hnm rica etsem intem. ve tmsan bakabilirmisiniz tsk
INTEM 6 dan 80 lara dek yükseltmişler. Operasyon yemiş teknik işlemez. 50-42.30 seviyelerini takip ediniz.
TMSN Uzun vadede çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Ortalamalarının üzerinde hareket etmesi pozitif Haftalikta Rsı aşırı alım seviyelerine ulaşmış daha dikkatli olunuz yakın stop seviyesi belirlemeli. Günlükte te destek 18.48 ve 18.08 kanal üst direnci 21.80 son iki gün hacimli geçmiş. YTD
-
Esma hanım, rica etsem Bntas bakabilirmisiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
hanedan1969
Esma hanın ben bu iki hisseyide taşıyorum birde çelik hocamın yıllık listesinden cemts taşıyorum bekliyoruz inşallah iyi olur siz paylaşınca iyi tercih yapmışım diye düşündüm teşekkür ederim
CEMTS ile ALGYO orta vadeli hisselerimden .Bilanço sonrası yataya bağladılar. İkiside çetin ceviz çıktılar. Ama gene stop seviyesi belirlemeliyiz. TLMAN ise kısada takip ediyorum. Umarım bu hafta istediğimizi verir. YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri