İhracatçı, üretici ,fabrikatör biraz dolar bozsun hele ..öyle -60 negatif faizle verilen kredilerle dünya kadar dolar zulaladilar..bunun benim gibi cahal biri farkindaysa hükümet ekonomi yönetimi hayli hayli farkındadır...
Ek 29974ölü faizci denize bak sen
Sayın bahri yanlış bilgi 181 ve 365 gün dahil %3 366 ve üstü gün için %0
2024 de yıllık enflasyon %40-45 arası olur. Tabi hükümet TÜİK e sipariş vermezse faizlerde 50-55 arası bürüt olarak gider gelir. Bu benim tahminim. Dövizde bir patlama olmazsa.
Faiz falan derken dolar tırıs tırıs gidiyor.
Bu konuda baya tedirginim.
Ani bir atakla patlayıp silip süpürmez umarım.
Enflasyonun düşeceği falan yok gibi.
Geçen hafta sorduğum lastik fiyatını bugün sordum,
Üzerine lastik başı 150 TL koymuşlar 1 haftada.
Bir diğer tuhaf durum
Dolar bugün 29,20 iken nkolay fx 29,20'den satıyordu.
Denizbankta en son 6aylik yaptıgimda EFT limiti 100k idi artırma talimatını yoksaydiar hala aynı kafadalarsa uğraşırsınız.
Bir o banka bir bu banka diye bir sürü hesap açıp, iş bitince bu hesapları kapatmazsak büyük risk oluşturur bu pasif hesaplar.
Her türlü suistimale açık oluyorlar.
E devletten hesap kapatma seçeneği mutlaka gelmeli.
Sayın myfinans,
Şu haberi kaçırdınız sanırsam:
Hazine üç ayda 266,8 milyar liralık iç borçlanma planlıyor
https://www.bloomberght.com/hazine-u...nliyor-2343099
Her yer tl kaynıyor faizden tl üretiliyor maaşlar artıyor tl artıyor o yüzden depo ihalesi açtılar 17 yıl sonra kurun artmaması imkansız
Merhaba Arkadaslar.Pazartesi 23 Aralik vadeli eurobondumun donusu olacak.Sizce bu noktada dogru yatirim ne olu?Çantaya koyup Denizbank’a gitmenin disinda[emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Denizbank 6 ay %51 veriyor. İnternet bankacılığından bu oranı görüyorum.
Dolar icin oran alan var mi ? En yuksek oran veren bankalar hangileri ? Bilgisi olan yaznilirmi iyi aksamlar
Atatürk çü vatansever biri olarak şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum... Ülkemizin şehit ailelerimizin başı sağolsun...
Sünger münger hikaye kardeşim.. M3 para arzı sürekli artıyor... Likidite artmaya devam ediyor... En güvenli yatırım dolar ve türevleri.... Seçime kadar kontrol altında tutacakları söyleniyor ama emekli, memur, asgari ücretliye yapılacak zamlar daha da bu oranı artıracak... Ben ilk hareketi dolarda seçimden önce bekliyorum. %10-15 ...
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin....Kalanlara Allah sabır versin.
Stopaj uzama dan bir haber yok.son gunlere mi kalicak.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doları bozdurup yıllık yüzde 50 faiz alsan ne olacak?
3 aylık sana getirisi yüzde 12.5 olur.
Peki hangi mal ve hizmetin 3 aylık artışı yüzde 12 den az olabilir?
Hükümet bile tüm vergi ve cezalar yüzde 60 zam yapmışken.
Özel sektör bu yüzde 60 ı kat ve kat tüketiciye yansıtır.
Hükmet samimi ise bu vergi artışını yüzde 60 değil yüzde 10-15 yapardı.
Yaptı mı hayır.
Piyasa ; ufak devali bile 3 e katlayıp giydiyor.
Giderler 4nal koşuyor
Gelirler kaplumbağa hızı
%50 faiz neye yarar ?
https://m.bloomberght.com/ucrette-buyuk-sikisma-2344536
Yüzde 119 zam talep ediliyor enag enflasyonuna göre heralde! Nasıl tutacaksınız dolar kurunu!