BUCIM Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 35485740 Yıllık Değ%:87 Ana Ortaklık Payları: 25479862 Yıllık Değ%:90
Printable View
BUCIM Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 35485740 Yıllık Değ%:87 Ana Ortaklık Payları: 25479862 Yıllık Değ%:90
Hale bak yıllık karının yarısı kadar 3 ayda kar yazmış amma gel görki....... buda bolu cimento gibi bir artı yaparmı yoksa onu bile yapmazmı? Zira cimsa gibi bir cimento devi bile 6.50 fk ile işlem göruyor onu gectim cemtaş bile 5 fk da yani demem oki iş ucuz olması değil karlı olması da değil zaten mal bende diyenler dolar durulmadan zerre para koymak istemiyor borsaya. Neden koysunki? Banka % 14 veriyor zaten......
beklentimi daha önce yazmıştım 25 milyon diye..
şayet roda zarar yazmış 2 milyon
geçen yıl bursa beton 2 milyon zarar yazmıştı..
bursa beton 6 milyon kar yazmış..
roda yıl sonunda yaklaşık 6 ile 8 milyon arasında kar getirebilir..
şayet roda zararı kar olarak gözükse idi karını 2017/1 göre %100 artırmış olacaktı..?
hayırlı olsun bakalım hisseye nasıl yansıyacak..
Sıra kaç yıldır fiyatlamada ? 😂
güzelim kar endekse kurban gitti : iyi günde götürmeyen İ.T şimdimi götürecek..:28:
dun aksam dedim bolu cimentonunda cemtasında aslanında hem gümbürtüye gitti bilançoları................. fk lar yerlerde surunuyor........... piyasanın babası garanti bile 5.5 fk da işlem görüyor. vakıfla halkı söylemeye bile gerek yok. İstanbul daire alsan bile dönusu 20 25 sene yani 25 fk koca garanti 5.5
2008 de % 20 payı 110 milyon dolar.Sonra 2013 % 12,5 içinde bir 50 Milyon dolar daha vermiş.O hisse çok önemli kimbilir el altından neler döndü!eder 160 milyon dolar.Şirketin bugün tamamı 133 milyon dolar.Artık kimin malını bekliyorsa.Valla filmlerdeki uyanık Kayserililer bile hikaye kalır duayenimizin yanında...5,6 geçerse olumlu şeyler olur.
İ.T malı beklerken hakkın rahmetine kavuşacak fakat mal gelmeyecek ..:kahkah:
cemts bile 1,3 milyon hiseyi 12 yıl önce 8.50 tl den almış $ kuru 1.23 elindeki malın degeri 32 tl olması gerekir hisse 5.30 sürünüyor inşallah hisse üzerinde baskı kuran herkimse oda sürünür..:evil:
ogluna miras bıraksın oda çıtır çıtır şerefine baba deyip yesin..:drunk:
Burası ve PETKM yüzünden benim eski bir müdürüm borsaya tövbeli.:) Hele PETKM le ilgili bir hikaye var 2000 li yıllar bir gün anlatırım koparsınız.
cemts gibi kar şatışı yapıyor nede olsa çok pirim yaptı 82,5 tl işlem görüyor..:kahkah:
ekürün cemts geldi ve yakaladı: bucım sen ne mok yiyecen bakalım :başında bekleyen zat sanada bol şanslar..?
Vermiyor vermiyor vermiyor....... hadi be tosunum yazdık 250 ye ver artık kalmasın orda emirim bos boş
O zaman ne diyoruz...... gel pisi pisi:)))
Nasıl iş yahu tek emir 13 kusur bin emir girdim alısta arada global çıkıyor enteresan ne ara girdi oraya global
Abiler;
Cevreciler çemle taktı yenilemeye.
Bu durumda fabrika teknolojisi daha yenilenemeyecek ise,
makinalar stop yapıp,
araziyi kat karsılığı konuta veremez miyiz ?
Bursada araziyi bilen abiler ne derler ?
Saygılar
bugun iyi sinirini bozdum tahta yapıcının al ver al ver işin sonunda 5300 e 14x bin alış gönderdiki aşağıda kapatmayayım diye :)))) dun pisi pisi dedik oda geldi iftarlığımızı verdi sağolsun :)))) isteyince nasıl alış giriyorlar............ serefli arkadaslar
10 u bilmem ama 6 yı bile en azından bir süreliğine görmek hayal............. cunku adamlar resmen borsanın ustunden silindir geçiriyorlar. her sey ucuzmu? hayır cok cokkk ucuz ama hala basıyorlar. örnek halkbankın fk olmuş 2.80 hadi halkta özel durum var vakıf desen 3.80 garanti farklımı? hayır yahu geçtim bizim kucuk oğlan cemtas bile fk 5.31 bucimden ucuz (heee neye göre ucuz diyeceksin zaten fiyatlar saçma sapan yerlerde diyeceksin ama gördüğün gibi daha ucuz işte) bucim benim kalem ama en azından cok kısa bir sure biraz eğlenmeyi denemek hakkım........... nasıl bukadar cesur oluyorsun malı kaptırırsan dersen? cimsaya bak bsökeye bak akcansaya bak nuha bak............ bak oğlu bak onlarda bundan beter yani beterin beteri var olduki kaptırdık malı döner onlardan bir tane alırım........... sıkıntı yok ...........bu arada bizim i.t fk yı cimsayla aynı tutuyor bu aralar bunu da arkadaşların dikkatine sunarım....... saygılar
el classico dun 5300 e 14x bin alış gelen iş şu an satışta...............
köşeyi dönmüştür herhalde .. İ.T labirentine girdigini görünce tlf edip helikopter isteyip sıvışmak kaçmak istemiştir..:kahkah:
ne adi bir mahlukatın eline kaldık ..hissede ne hareket nede derinlik var ..bol şanslar İ.T bekle bakalım hissenin başında spek ve avanilerin ile ..:evil:
:))) ne demişler tecavüz kaçınılmaz ise .........................
cemts piyasa degeri 535 milyon tl %58 bucım,in 310 milyon tl
bucım piyasa degeri 560 milyon tl
roda piyasa degeri 42milyon $ x 4.49=1.88 milyon tl
310+188=498
560- 498 =62 milyon tl /4.49 = 138 .000 $
bir çimento kurum belgesi almak istesen 120/150 milyon
lan bu şirket bedavanında bedavası..seni gidi hınzır
sabancı çimento gurubu yeni alımlar için arayıştamış..
bucımi alırsa beda130 bin $ İ.T verirmi acaba .. ? şayet anlaşırlarsa..
bunun dışında cemts gibi degerli bir şirkete ortak olmuş olacak şuanki piyasa degeri 535 milyon bence enaz 1 milyar lık bir şirket yeteri kadar büyük bir araziye sahip ve istedigi gibi büyüyebilir..
bunun dışında ekisber degeri %50 188 milyon degerinde bir RODA liman daha ne olsun..
kesteldeki fab.çevresindeki aldıkları arazinin fiatı belli degil oda size omartisman olur..
sabancı gurubu gel şu zırtonun elinden ve piyasadan malını topla kıçınada bir tekme vur gitsin..şu kayserlinin ..:kahkah:
sabancı çimento gurubu direktörü:kulaklarını çınlatalım..
130 bin $ bucım bedavanında bedavası..:wave:
dur önce sattıklarımızı alttan alalım değilmi sn sulzer :)))))
Bucim için bu hesap hep yapılıyor ama ben bu hesaba katılmıyorum. Hissenin ucuz olduğu konusunda hemfikirim ama bu hesapla fiyat hesabı yapılamaz. Cemts satılsa ve kasaya para girse ne olacak? Zaten Cemts bilançonun içinde. Bazı şirketler kasasında para kadar değerden işlem görüyor. Bunun piyasa fiyatlaması üzerine bir etkisi yok. Önemli olan en altta kar rakamında ne yazdığı.
Diğer şirketleri satsa Bucim'in bilanço rakamları ve özellikle ciro kısmı küçülecek karlılık düşmüş olacak. Şu anki bilanço değerlemesinden bir farkı olmayacak.
bucim komaaaaa................
Bu İsmail T....n denen adamın hiçmi doğru işi olmaz .TAM SU KATILMAMIŞ KAYSERİ p..i .adilik olurda bu kadarmı olur
5280 de efsane satış var :)))) amma daha aşağıda buluşmak dileğiyle......... 71225 lot :)))) şimdi değil ve bu fiyattan değil. acaba cemtas giderken sen peşime takılma diyerekmi koydular takozu ?
okus pokusss 70 kaybolduuuuu
http://666kb.com/i/dtlpit1cikfspmh5a.jpg
İSMAİL TARMAN
büyük yatırımcı burda kaybolmadı ..:kahkah:
ya allah askına resmini koyma surayada milleti günaha sokma :))))