Sayfa 328/813 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Vermiyor vermiyor vermiyor....... hadi be tosunum yazdık 250 ye ver artık kalmasın orda emirim bos boş
    Aman beşiktaş kardeş yanlış sularda yüzme...burda kocaman bir pisi baligi var. Dip te pesin satar gibi oturuyor adi da To-ro-man

2. O zaman ne diyoruz...... gel pisi pisi))

3. Nasıl iş yahu tek emir 13 kusur bin emir girdim alısta arada global çıkıyor enteresan ne ara girdi oraya global

Abiler;
    Cevreciler çemle taktı yenilemeye.

Bu durumda fabrika teknolojisi daha yenilenemeyecek ise,
    makinalar stop yapıp,
    araziyi kat karsılığı konuta veremez miyiz ?

Bursada araziyi bilen abiler ne derler ?

Saygılar

5.  Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    Nasıl iş yahu tek emir 13 kusur bin emir girdim alısta arada global çıkıyor enteresan ne ara girdi oraya global
    Makine traderder.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Abiler;
    Cevreciler çemle taktı yenilemeye.

Bu durumda fabrika teknolojisi daha yenilenemeyecek ise,
    makinalar stop yapıp,
    araziyi kat karsılığı konuta veremez miyiz ?

Bursada araziyi bilen abiler ne derler ?

Saygılar
    Arkadaşım adam tahtada herkesin ümüğünü sıkma derdinde.Sen de diyorsun ki rantı biz sevgili yatırımcıları ile paylaşmaz mı?Bu dediğin olacak olsa ya da olacağı zaman ekranından 1,3 dolar fiyat geçmez.Bak işte bundan emin olabilirsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. bugun iyi sinirini bozdum tahta yapıcının al ver al ver işin sonunda 5300 e 14x bin alış gönderdiki aşağıda kapatmayayım diye ))) dun pisi pisi dedik oda geldi iftarlığımızı verdi sağolsun ))) isteyince nasıl alış giriyorlar............ serefli arkadaslar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,513
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
    bugun iyi sinirini bozdum tahta yapıcının al ver al ver işin sonunda 5300 e 14x bin alış gönderdiki aşağıda kapatmayayım diye ))) dun pisi pisi dedik oda geldi iftarlığımızı verdi sağolsun ))) isteyince nasıl alış giriyorlar............ serefli arkadaslar
    Yüklü alışları 5300 değil 10 ve üzerine yazdığınızda kaptırdığıniz malları alırsınız bu işler boş beleş hareketler size inanamıyorum hakikatten ciddisiniz...[emoji4] [emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Sayfa 328/813 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •