Arkadaşlar, bu tiplere bu kadar kibar ve nezaket- forum kuralları içinde hitap etmeyin.Hakkını verin. Ayrıca Sayın moderatörü BU YAZIYI kaldırmaya davet ediyorum.
Printable View
Volbor,sen bu hisseleri ya tanımıyorsun ve iyi niyetinden yazıyorsun yada malum ekibin içindesiniz.Eğer ikinci şık ta isen böyle basit işlerden birşey çıkmaz.Ağır taş yerinde gerek
MI 5s Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazık hisse almak istemenin bu kadar alçak ve açizhane yöntemi, ama sana burda kemik atan olmaz sen bu salyalarını git iki sandelye bir masa vede kumar pislik kokan hisselerde paylaş bunları beyninle mi yazdın yoksa toynağınlamı haddini bil
Yatırım tavsiyesi içermez, al/sat için uygun değildir herkes kendi kararlarından sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
Tamamının iflas eşiğinde olduğunu ispatlamazsan ******** olduğunu ispatlamış oluruz bence.
Küçük yatırımcılar, sizden beklentim yok. Size yüz iki yüz bin lira yatırım yaptırarak kimsenin kazancı olmaz. Bunlar küçük insanların hedefidir. Volbor da tam tersi siz yüz iki yüz bin lira yatırmayın ben alayım diye uğraşıyor olsa gerek. Dönen hisse adedi belli. Yatırım tavsiyesi vermem. Riskli bir pazar tabi ki ama şirket ortada. Kendini bilmez bir insanın yazdığı yazı ile kimse nasibinden olmasın.
Hayir bedelli diyorum.
Bu kadar mali mulku bedelsiz verip sermayeye ekleyecek kadar salak mi patronlari?
Yatirim, banka borcu vs deyip bedelli yapacaklardir. Zaten amac da yeterli sermayesi olmadan borsaya gelen KYyi silkelemektir. 1 TL ye 25 TL veremeyen ciksin oyundan diyecektir.
Isterseniz cook eski yillarda Deniz YO (sonradan sirket isim degistirdi) bedelli yapinca ne olmus bir bakin.
Sirket sahiplerii siz merak etmeyin, 30 yil once halka arzdan gelen paralarinin %5iyle hallederler sermaye artisini.