Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3992 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Soyle %2500 bedelli falan aciklasa.
    Merhaba,

Değerli kardeşim, temenni dilek gibi yazmışsın da, bedelsiz demek istedin galiba...

Elindeki lotun 25 katından bahsettiğinin farkında mısın?

Şirket sahiplerinin bile para kazanmadan %100 e bile giremeyeceğinin farkında değilsin galiba.

1000 lotun olduğu varsayarak otur kaç lira para gerektiğini önce bir hesapla derim.

Hissenin altın devrinin başladığı bugünlerde gereksiz bir açıklama yapmışsın.

İyi günler temenni ediyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba,

Değerli kardeşim, temenni dilek gibi yazmışsın da, bedelsiz demek istedin galiba...

Elindeki lotun 25 katından bahsettiğinin farkında mısın?

Şirket sahiplerinin bile para kazanmadan %100 e bile giremeyeceğinin farkında değilsin galiba.

1000 lotun olduğu varsayarak otur kaç lira para gerektiğini önce bir hesapla derim.

Hissenin altın devrinin başladığı bugünlerde gereksiz bir açıklama yapmışsın.

İyi günler temenni ediyorum.
    Hayir bedelli diyorum.
    Bu kadar mali mulku bedelsiz verip sermayeye ekleyecek kadar salak mi patronlari?
    Yatirim, banka borcu vs deyip bedelli yapacaklardir. Zaten amac da yeterli sermayesi olmadan borsaya gelen KYyi silkelemektir. 1 TL ye 25 TL veremeyen ciksin oyundan diyecektir.

Isterseniz cook eski yillarda Deniz YO (sonradan sirket isim degistirdi) bedelli yapinca ne olmus bir bakin.
    Sirket sahiplerii siz merak etmeyin, 30 yil once halka arzdan gelen paralarinin %5iyle hallederler sermaye artisini.

3.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Hayir bedelli diyorum.
    Bu kadar mali mulku bedelsiz verip sermayeye ekleyecek kadar salak mi patronlari?
    Yatirim, banka borcu vs deyip bedelli yapacaklardir. Zaten amac da yeterli sermayesi olmadan borsaya gelen KYyi silkelemektir. 1 TL ye 25 TL veremeyen ciksin oyundan diyecektir.

Isterseniz cook eski yillarda Deniz YO (sonradan sirket isim degistirdi) bedelli yapinca ne olmus bir bakin.
    Sirket sahiplerii siz merak etmeyin, 30 yil once halka arzdan gelen paralarinin %5iyle hallederler sermaye artisini.

Son birkaç gündür hisselerin sayfalarına değişik tipler dadandı. İkinci Volbok vakası. Eminim bedelsiz ve bedelli hangi şartlarda yapılır biliyorsundur.????????

4.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2017 Yazıyı Oku
    Son birkaç gündür hisselerin sayfalarına değişik tipler dadandı. İkinci Volbok vakası. Eminim bedelsiz ve bedelli hangi şartlarda yapılır biliyorsundur.????????
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDİNG -----------10,856,000
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Siz hangi yildan beri buradasiniz bilmiyorum ama benim gecmisim eskidir.

Hangi sartlar altinda yapilir biliyorum.
    BABA --- MAZHAR ZORLU HOLDİNG -----------10,856,000
    Sermaye 10 milyon. Kabaca %30 halka acik. Yani 3 milyon hisse var.
    Hisseler altin degerindedir. Bugun herhangi bir endeks kagidinda gunluk islem minimum 10-20 milyon adet.
    Size altini bedava verirler mi?
    Dukkan acayim desen hava parasi veriyorsun bu memlekette.
    40 bin lotu olandan 1 milyon TL isterler ve ister sev ister terket derler. Guclu kalir zayif gider.
    sn.alisütcü, 25 bedelli tutturdun amacın ne bilmiyorum ama mzhld sayfasında neydügübelirsiz bir yatırım algı illüzyonu yaratıyorsun. diyelimki 25 bedelli spk müsaade verdi ve açıkladı. sonuçta mzhld havuzuna 250.000.000 küsür tl para girecek. bu paranın 100.000.000 tl piyasadan ,150.000.000 tl sn.k.zorlu ve sn.n.zorludan çıkacak. sn.sütçü istersen biraz içinden bu konuyu bir tartış...
    şunu belirteyim. çok ciddi finansman temini için kullanılan ödenmiş sermaye artırma estrümanını kuşku,alay korku gibi septik düşünce alanında fazla bulama kardeşim. TİPİK BİR ,BİLGİSİZ,SÜREKLİ ÜTÜLEN SÖZDE YATIRIMCI MODELİNE SOYUNUYORSUN.
    bu sayfalarda paylaşım yapan gerçek yatırımcılar olduğunu unutma emi.

6.  Alıntı Originally Posted by NİL35 Yazıyı Oku
    sn.alisütcü, 25 bedelli tutturdun amacın ne bilmiyorum ama mzhld sayfasında neydügübelirsiz bir yatırım algı illüzyonu yaratıyorsun. diyelimki 25 bedelli spk müsaade verdi ve açıkladı. sonuçta mzhld havuzuna 250.000.000 küsür tl para girecek. bu paranın 100.000.000 tl piyasadan ,150.000.000 tl sn.k.zorlu ve sn.n.zorludan çıkacak. sn.sütçü istersen biraz içinden bu konuyu bir tartış...
    şunu belirteyim. çok ciddi finansman temini için kullanılan ödenmiş sermaye artırma estrümanını kuşku,alay korku gibi septik düşünce alanında fazla bulama kardeşim. TİPİK BİR ,BİLGİSİZ,SÜREKLİ ÜTÜLEN SÖZDE YATIRIMCI MODELİNE SOYUNUYORSUN.
    bu sayfalarda paylaşım yapan gerçek yatırımcılar olduğunu unutma emi.
    Elinde tek lot olmadan burada kafa utuluyorsun, ben 40 bin lot ile bedelli yapsin diyorum.
    Tipik bir bilgisiz surekli utulen sozde yatirimciyim.
    Bekleme yapma, devam et.

7.  Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Elinde tek lot olmadan burada kafa utuluyorsun, ben 40 bin lot ile bedelli yapsin diyorum.
    Tipik bir bilgisiz surekli utulen sozde yatirimciyim.
    Bekleme yapma, devam et.
    Bedelli sermaye artırımına ihtiyaç yok,aksine bu ibralaşmalarla varlıklar artık yeniden değerlendirilebilecek.Bu değerlemelerdeki devasa fiyat farkları önce bilançolar da kar olarak gözükecek ve bir sonraki bilanço da defter değerleri yükselecek .Bu olayların sonucunda yapılsa yapılsa bedelsiz yapılır.

Önceki yazılarında bedava dan yedirtmezler demiştiniz. Hava parasından falan bahsetmiş siniz.Anlamadığın bir şey var galiba biz bir işletme satın almıyoruz,bizler bu şirketlerin yasal olarak birer ortaklarıyız, ne hava parası?

Bedelli niçin yapılsın ki,tam tersi şirketlerin bedelsiz potansiyeli çok yüksek.Burda hiç bir bilgiye dayanmadan teori üretip türküsünü çığırıyorsun.AMAÇ NE?

Böyle basit şeylerle uğraşmayın.Bir zamanlar deliizmir ve onun versiyonları vardı,ne oldu?---Bazı küçük yatırımcılara hisseleri ni sattırdılar.Sonuç bol bol ahlarını aldılar.Vijdanları rahat mı acaba şimdi ?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •