3.çeyrek bilanço çok büyük anlam kazandý...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.çeyrek bilanço çok büyük anlam kazandý...
Aynen öyle bundan sonra artýk en büyük ölçü bu olacaktýr þirket çok deðerli vede kaliteli iþler yapýyorlar karlýlýk sermayeyi katlayarak geçecek günler çok yakýnda iþte o zaman hisse piyasasý buna nasýl karþýlýk verecek o da çok net belli, iyi yatýrýmcýlar bunu gayet iyi bilirler
Yatýrým tavsiyesi içermez, al/sat için uygun deðildir herkes kendi kararlarýndan sorumludur,mesuliyet kabul edilmez.
yasal uyarý, burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýgý kapsamýnda degildir yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmakta olup, zarar edebilirsiniz.
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
3.çeyrek ne zaman gelecek
20 kasým gibi gelir...3.çeyrek bilanço...
Merhaba,
Önceki sayfada Mng kardeþim cümle arasýnda "Senedin hikayesi yeni baþlýyor" diye yazmýþ.
Uzun zamandýr burada olanlar bunu anlamýný iyi bilirler...
Hisselerin geçmiþini bilmeyenlere bunu anlatmak çok zaman alýr. Ancak forumda hepsi var.
Þirketleri (Mzhld-Eplas) senelerdir süründüren zarar veren en büyük engel, sulh yoluyla ortadan kalkmýþ oldu. 2 on senedir konuþulan Basmane Çukuru artýk engel olmaktan çýkmýþtýr. Tmsf þirketin ipoteklerini çözmüþ, borçlarýnýn ödendiðini resmi aðýzdan ilan etmiþtir...
Hisseler buna neden yeterli tepkiyi vermedi? Diyenler olmuþtur;
Gazeteler anlaþmayý duyurduktan sonra her iki hisse de zaman içerisinde %180 kadar artýþ göstermiþtir. Ve daha önceden ön gördüðümüz bant içerisinde hareket etmiþtir. Yani piyasa, Tmsf'nin öneminin bir kýsmýný peþin olarak fiyatlamýþtýr.
Önemli olan þimdiden sonrasýdýr. Daha önceden "Pranga" tabir edilen engellerden kurtulmuþ olan þirket ve senetleri ne bekliyor? Bu süreci de ben ve yazan arkadaþlar bir takým öngörülerle önceden yazmýþtýk... Uzun uzun yazmanýn faydasý yok.
Ancak, Tmsf ile ibranýn þirkete saðladýðý þeyleri sýralý olarak yakýnda göreceðiz...Hepsini ayný anda beklemeyelim. Zaten bu kadar bekleyen yatýrýmcýya ve zamana saygýsýzlýk olur. Hele bir uzlaþmanýn detaylarýný görelim, sindirelim...Arkasýndan yada önceden Vakýfbanký bir görelim...
Her kademede satýþ olmasý iyidir. Düþer de çýkar da. Senedi yönlendirenlerin de her kademe ve bant için daha önceden oluþturduklarý projeksiyonlarýn da olduðunu unutmayalým.
Bence de daha yeni baþlýyor...
Bu temiz ve yeni bir sayfa.
Saygý ve selamlarýmla,
Al anlamýna gelmez.., sat anlamýna hiç gelmez...Aklýný kullan Joe...
Eee sayýn Ercanbay,bundan sonra senin kemalle olan hayali(bence gerçekten de gerçek) yazilarinizin sonu geldi anlasilan.... 😃😄Selamlar
NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK;NE ELBÝSELER GÖRDÜM ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Tmsf ye borcu olmayan eplas ve mzhld alt þirketleri ile birlikte egesökteks ve egeyýldýz artýk rehin olmaktan çýkmýþ ve ibrayý almýþtýr.tmsf ile bir baðý kalmamýþtýr...
Baglý ortaklarý olan güçbirliði holding ve güçyapý þitketlerinin tmsf ibrasý nasýl bir yol izler bunuda ilerleyen günlerde gelebilecek açýklamalarla ögreniriz...
Sýrasý ile beklenen haberlerimiz güncelliðini korumaktadýr...
Ancak artýk tmsf yi hayatýmýzdan çýkartalým...
Vakýfbank hikayesi nasýl olcak sorusu bizi çok farklý düþüncelere itsede oldukça önemli bir konu...kýsa vadede çözülmesi dileðiyle....
Sonrasý ulusal pazar..
Yer Ýmleri