Ayrıca bistteki hisse bazlı hareketleri görünce özelden daha önce çınlattığım gibi teknikçi topraq üstadın kulağını çınlatıyorum arada :))). Ona da ayrıca selam ederim. Sevgilerimle.
Printable View
sayenizde yeni yeni hisseler duyuyorum ....
sizin yazinizda görünce bu neymiski diyip actim bir baktim ...
sadece aylik grafige bakmak bile boyle hisselerden uzak dur bu ky avlamak icin borsaya acilmis bi hisse diyor ....
cesaret edip boyle tahtalarda islem yapmak ....
heleki önermek ....
ne diyim bilemedim ...
Yok hocam şuan için birşey demiyoruz zaten kesinlikle haklısınız yaklaşımınız noktasında. 1 ay önce felan grafiklerine bakılmıştı topiklerde. Grafik rakamlarına ulaşmış. Onu gördüğümü söyledim sadece. Şu an dediğiniz gibi bu seviyeler ve sizin yaklaşımınızda olduğu gibi bist 30 bist 50 bist yüz sırasıyla en mantıklısı. Anca sacro gibi teknik işini iyi bileceksin ya da sizin gibi takip edebileceksiniz yoksa bist zor bir yer. Maliyet ve teknik ayrıca temel işi iyi bilmek lazım. Selamlar.
Ayrıca hep denilmiştir her yerde portföy yapmak ve portföy ağırlığını dengeli oluşturmak esastır . Bistteki hisseleri ve yapılarını iyi bilmek lazım. Zaten bu yüzden harf gruplar vs var. Teknik Analiz sadece mükemmel bir yol göstericidir. Yatırım stratejinin yoksa ya da yanlış ise teknik analiz hiçbirşey ifade etmez aslında. Selamlar.
buna aynen katiliyorum...
hisseyi teknik analizle secmek degil sectiginiz hissenin alim satimini teknik analizle yapmak en dogrusu ...
yoksa teknik analizin parametrelerini bizden iyi tahta yapicilar biliyor[emoji4]
bazi arkadaslar oyle grafikler atiyorlarki cesit cesit alli pullu indikatorlerden fiyat geafigini goremez hale geliyor insan [emoji4]
sacro da sadelik konusunu defalarca belirtmişti .... ama nafile...
bol kazancli günler diliyorum ....
arkadaslar orta vade yatirima uygun hisse soruyorlar.... denk geldi paylasayim dedim ... bence guzel bir ornek ve uygun bir alim yerinde... bist in en saglam sirketlerimden ....
ve duzeltmesini bugun itibariyle tamamlamis gozukuyor ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e09d532531.jpg
Sayn socrano ben temelciyim.sizde taktir edersinizki temelle teknik birleşince harika bişeyler oluyor(füze) en son karel de yollarımız kesismişti(2 ay kadar önce) karel paylasmnzı görünce çok mutlu olmuştum.neticede 1.70lerden aldgm malları 2.60lardan boşalmst....simdi elimde çok güvendigim ve 6lardan beri tuttugum#katmer ve hiç güvenmedigim $zoren var.
.katmr in malum zırhlı ihalesi ve limak ortaklık beklentileri var.zırhlı işine yeni girmiş bi şirket olarak fiyat uygun(230milyn)vs vs ...sizden ricam teknik degerlemeniz neder???zoren için de söylenecek çok şey var ama patronu bütün beklentileri hiç eden biri oldugu için yazmıyrm...şimsiden tsklr bol kazançlr