Sayfa 65/1200 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. dolar 3.79 u kırarsa 3.94 e kadar yolu var......

Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

2.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Borsanın en sağlam kağıtlarından bir tanesi bence.

3.25 üzerinde bir kaç hafta kapanış yapsın bana göre önünde başka direnç yok.

Aşağıdada trend desteği 3.08-09 falan.
    Sagolasin Sacro.

SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. spor hisseleri herzaman tehlikelidir çünkü dibi boşdur
    yüklü borcu olmayan takım varmıdır bu borcları
    halka ödetirler dikkatli olun

4. doların gidecek yeri yok sonu çöküş

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Ustad, iki gün önce eşime dedim ki; bu Altay tankı seri üretimini Otokar'a vermezlerse kötü olur Ama bir açıdan Otokar tam yatırımlık bir hisse olur, Zaten öyle de. Tank işi aradan çıkarsa iyi bir düzeltme sonrası onu da biz bilrmeyiz, belki düzeltme bitti, belki de yolu var... 6-8 ay dedin, yazdım kafama unutmazsam hatırlatırım. Ölmez sağ olursak... İnşallah...

YUNSA...

Teknik:
    Krize girmiş... 2009'daki hareketi tekrarlar mı işte onu kollamak lazım... Bollinger ortalaması 50 günlüğü kestikten bir süre sonra yükseliş başlamış... Bu kez ne zaman onu bilemeyeceğim ana su aralar 2.48... Belki uzun vade için buralardan yavaş yavaş toplanabilir...
    RSI diplerde hafif kafayı kaldırmış ama çok darbe yediği için biraz zorlanıyor gibi...
    Macd da, dipten yukarı dönmeye çalışıyor gibi...

Temel: Sabancı kızlar satmış hisseleri hep. Bu bir işaret mi, ileride belli olur... Eee "donsuz yatarım ama lotsuz yatmam" diyoruz fakat sokağa da donsuz çıkacak değiliz, bu kumaşlar bir şekilde satılacak... Yönetim değişiklikleri oluyor Sabancı şirketlerinde belki birşeyler değişir... Veya satarlar belki... Bilemedim Yunsa ihracat odaklı deniyor, ileride neler olur, takip edelim bakalım...

Bunu da autoruble ustaddan takibime almıştım...

Selamlar dost.

simdi grafik olarak cok guzel bir yerde kagit, yani tam orta uzun vade alima hitap ediyor.

hatta grafigi prkme in aylik grafigine cok benziyor mukemmel bir canak var.

ama park zirvesini yapali 5 yil olmus anca anca topatlanmaya basliyor. bu zirveyi yapali 2 sene olmus. toparlanma surecini takip etmek lazim.

macd ina falan bakmadim ama gunluk haftalik macd in sifir cizgisi uzerine atisi ve acisi onemli bunlara bakmak lazim.

Alıntı Originally Posted by tirespor Yazıyı Oku
    Fener için teşekkürler.. 34,300 gibi ana destek çizdim.. hocam orta vade grafik çizebilir misin.. saygılar...
    orta vade grafik cizmem icin once dibin gerceklesip tutmasi gerekir.

dipleme bitsin bir grafik paylasacagim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. Sacro hocam,

ALKA ve CUSAN inceleyebilirmisiniz.

ytd

7. YAZICI hareketini teyit etmeye devam ediyor ...

sanırım grafigin ilk söylediği bedelsiz ihtimali gerçekleşecek ..

bilanço beklentisi de sıcaklığını koruyor...

hisse çok sığ fakat alırım kafam rahat olsun beklerim diyen kişilerin orta vadede güzel karlar edebileceğini düşündüğüm bir hisse....

8. Bugün atpet i görünce (bir haftadır da vakfn hareketi gördüm ) benim kapattığım eski topik ve grubun hakkaten faydalı paylaşımlar yaptığına sevindim tekrardan. Hiçbiri kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Gösteren göstereceğini göstermiş zaten. Topik sanal ortam vs çok daha detaylı platform ve ortamlarda bulunarak dönmek isterim. Bu arada bu topikte çok güzel üstadlar var. Kıymetlerini bilmek lazım. Hepsine ayrı ayrı paylaşımları için teşekkür ederim. Bu arada mojetbit kayıp. Çayını özledim onun ;).selamlar.

Sayfa 65/1200 İlkİlk ... 15556364656667751151655651065 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •