Aldığınız kararı memnuniyetle karşılıyor bende aynısını yaparak yeni yeni başlayan hukukumuzu bitiriyorum...
Size de iyi günler..
Önemli Not:Kişisel çemkirmelerinize cevap verme gereği duymuyorum...
saygılar/başarılar
Printable View
ama kim gelirse gelsin seçim sonrası bence çok zor günler bekliyor bizleri..
BORSADA TEK BAŞINA ADLI BİR TWİTTER HESABINDAN ALDIM...BUYRUN TL NİN HALİNİ
[IMG]https://i.hizliresim.com/azkmdB.jpg[/IMG]
Bence deneyimli biri olmanin, bugun ku sartlarda bir esprisi yok.
Muhim olan, hepimizi atese atan bu adamin oradan indirilmesi.
Ben ilk turda M.I ye oy verecegim, sonucta, eger M.Aksener'de guclu bir ittifak gorursem, ikinci turda Aksener'e verecegim.
Ozetle benim oyum,kisi ya da parti tercigihi degil, bu soygun cetesinden kurtulmak.
Kilicdaroglu'nun, o grup toplantisinda " Vallahi de billahide cetesiniz..!" dedigi adamlari unutmamak lazim.
Yoksa oy kullanmak, hic bir is'e yaramaz.
Maliye Bakanının neden başarısız olduğunu bir uzman gözüyle anlatmış sayın Ozan Bingöl.
Mutlaka dinleyin baştan sona. Dolaylı verginin %74 e ulaştığı bir ekonomi sürdürülemez. Batar! Teşekkürler Naci Ağbal! Daha kötüsünü dünyada becerebilen henüz çıkmadı!
Vergi uzmanı Ozan Bingöl: İmar affından elde edilen gelir, vergi affındaki kaybı karşılamaz
https://www.pscp.tv/BirGun_Gazetesi/1OyJANeYgdzxb
Bu cok dogru bir gozlem.
Sozum ona demokrasi ile yonetilen tum gelismekte olan ulkeler, baski zulum ve hukuksuzluk icinde.
Peki, demokrasi olmasin mi ? yani anti demokrat bir dusuncemi bu ?
Hayir.
Demokrasi bir kurumlar duzenidir.
Yasama yurutme ve yargi erklerinin ayri oldugu, kisilerin ozgurce oy kullandigi, ulkeyi yonetsin diye,secimlerle bir siyasi partiyi yetkilendirdigi bir duzen.
Kesinlikle bireyi isin ozune koyan, hukukun ustunlugune dayanan bir rejimdir.
Fakat geldigimiz bu noktada, tum kurumlari, tehdit ve baski ile ele gecirmis bir cete var ve hicbir kurum calismiyor.
Peki bu durumda, daha cok demokrasi gibi soylemler, ici bos ifadeler olmuyor mu ?
Ulkeyi serveti ile terkeden is adamlari, Turkiye'de, is gucunun, mesela ABD ve AB ulkeleri ile goreceli olarak cok daha ucuz oldugunu bilmesine ragmen, neden terk ediyor.?
Birim uretim basina dusen emek payinin bu kadar ucuz olmasi, bu ulkenin can suyu olan Ihracat gelirinin yegane sebebi degilmi sizce. ?
Hukuk yok, adalet yok, is yok, kazanc yok.
Ustune ustluk, size 16 yildir, betondan, insaattan, soygun, talan ve yuksek vergilerden baska hic bir sey vermemis birileri hala israrla bu politikayi surdurmek icin, sandik diyor, secim diyor demokrasi diyor.
Bunlarin demokrasi dedigi ile teorik anlamda Demokrasinin bir benzerligi varmi ?
Boyle bir duzende adam servet biriktirir mi ?
Biriktirmez, ya ne yapar, parayi dolara cevirir, tutar, eger bu para coksa Inanlar Insaat ve digerleri gibi, serveti ile kacar gider.
Arkada kalan mezbeleyle, bu hukukla, ayaga dusmus TL. degeri ile, ugrasip durursun.
Senin benim beğenmem kadar Yozgat'in, Sivas'in, Rize'nin köyündeki adamın da beğenmesi gerek...
Bu anlamda "laiklik" vurgusu ve söylemleri kazanç değil kayba neden olur...
hukuk ve adalet (buna adil gelir dağılımı da dahil) ağırlıklı demokrasi ve özgürlük söylemleri ile ortaya çıkılmalı.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konumuza dönersek:
Reis doları kaça kadar düşürür seçim öncesi?