Sayfa 660/1023 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

Ben sadece Laik bir partinin, bu ülkenin dirliğinin birliğinin çimentosu olan bir prensibi simge edinmiş bir partinin adayının daha ilk günden, bu ilkeyi nasıl paramparça ettiğini bunun beni ve ailemi nasıl üzdüğünü ifade ettim.

Muharrem İncenin konuşması burada...http://www.hurriyet.com.tr/gundem/mu...nustu-40826035

Bu kadar...
    Video u izledim...
    Ama laikliği aykırı bir söylem bulamadım...

Size 3 önerim olacak

1)İnsanların söylemlerini/eylemlerini kırpmadan/çarpıtmadan olduğu gibi paylaşmanız...Bağlamından koparmadan paylaşmanız...M.İ Atatürk e atıfta bulunarak böyle birşey yaptığını söylüyor...Cami vurgusu filan yok.Burdan oy devşirme gayretleri filan yok ortada...Laikliği sulandırmak filan yok...
    2)Provokatif söylemlerden kaçınınız...Önce M.İ için (hatta tüm CHP liler için) omurgasız dediniz görmezden geldim,şimdide laikliği paramparça etmekle suçluyorsunuz..Bu kadarına da Pes doğrusu,hoşgörü sınırlarını zorlamaktasınız..
    Sanırım CHP ile aranızda onarılamaz bir husumet gelişmiş...Bu husumetin verdiği öfke ile forumda hezeyanlarınızı paylaşıyorsunuz...
    Yakıştıramadığımı ve bundan vazgeçmenizi salık veririm size...
    3)Amacınız bir başka partiye (mesela İYİ parti) oy toplamak ve/veya sempati kazandırmaya çalışmaksa bunu açık açık yapın ltf.CHP ve adayını karalayarak değil...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Valla chp benim akşener tercihimi sorgulatabilecek en iyi adaylardan birini çıkardı.Ama üzülerek söylemeliyim sanırım gene de akşenere vereceğim oyumu.Şu çatı aday işini kabul etmedi ,kıvırmadı, mertçe ortaya çıktı,bizi abdullah gül garabetinden kurtardı(ekmelettine tıpış tıpış oy vermek hayatımın ayıbıdır).Valla omurga işinde şimdiye kadar sıkı durdu.Muharrem inceye tek lafım yok ama kemal kılıçdaroğlu kararları benim için hep soru işareti yaratıyor.En kızdığım da kemal dervişi nerdeyse 7 haziran seçimlerinde ekonomiden sorumlu bakan yapmayı düşünmeleriydi.Derviş bey röportajında ben milletvekili olmam ama chp iktidara gelirse ekonomiden sorumlu bakan olabilirim demişti.Biz AKP gitsin diye oy vereceğiz mehmet şimşek gidecek kemal derviş gelecek.Cidden az gelişmiş bir ekonomi olmak ne kadar kötü bir şey.Hep üzerine oynanıyor hep üzerine oynanıyor.

Muharrem incenin dün geceki konuşmasını çok beğendim.Aslında çok iyi bir başkan olur.Ama 2.turda RTE karşısında akşener mi ince mi daha şanslı olur derseniz.Akşener daha şanslı.O yüzden rasyonel mantıkla akşenere oy vereceğim.Kimbilir yanılıyorumdur belki ama ne yapacaksınız bize seyrettirilen tiyatroya göre karar verebiliyoruz ancak.

Muharrem İnce konusundaki eleştirilerin hiçbirine katılmıyorum eylem ve söylemlerğinde laiklik ilkesine aykıtı bi durumda görmüyorum bren muharrem incenin erdoğanla söylemde başedemebilecek chp nir çıkarabileceği en iyi adaylardan biri olduğunda da inanıyorum ama yukarıda HAKEM in söylediği çekinceler nedeni ile halen meral akşenere oy vermeyi düşünüyorum
    bir halt olacağı yok.

Dolar ne olur Dolar, YÜKESLİŞ hala kaçınılmaz mı değil mi !.. Bu arada seçim sonrasına kadar bile beklemediler Alkole zammı GEÇİRDİLER. Nassosa ! alkolü CE HA PE liler tüketiyor oy kaybımız olmaz diye düşünmüşlerdir yoksam SİGARAYA da zammı geçirirlerdi.

Son dakika... Rakı, Votka ve cine vergi zammı!
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...zammi-2388826/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Görmemişin bir oğlu olmuş tutmuş şehir meydanında sünnet ettirmiş...

Bu arada çevremle konuşuyorum da...

Muharrem İnce'nin Atatürk'ün 23 Nisan 1920 günündeki acendasına özenerek Hacı Bayram Camiinde cuma namazını eda etmesi epey tepki topladı laik cumhuriyetçi tanıdıklar arasında...

Kazanacağı muhafazakar oylardan fazlasını cepte düşündükleri, paşa paşa gider oylarını verirler dedikleri kesimden kaybedecekler...

Pirinç ve evdeki bulgur meselesi.

Omurgalı adama hasret gideceğim.

Siyasette ise böylesi yok.
    Tengri kardeş...

Sende bir anlama/izan sorunu olduğu kesin...

Dün bir kere daha oldu ve özür diledin benden.

Bu mu CHPlilere "omurgasız" dediğim yazım...

Bu seni son muhatap alışım...

Anlama sorunu olup da mugalata yapanlar en korktuğum insanlardır.

Bir de: Önerilerini kendine sakla.

İyi günler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Muharrem İnce konusundaki eleştirilerin hiçbirine katılmıyorum eylem ve söylemlerğinde laiklik ilkesine aykıtı bi durumda görmüyorum bren muharrem incenin erdoğanla söylemde başedemebilecek chp nir çıkarabileceği en iyi adaylardan biri olduğunda da inanıyorum ama yukarıda HAKEM in söylediği çekinceler nedeni ile halen meral akşenere oy vermeyi düşünüyorum
    muharrem ince chp nin seçtiği en doğru aday bence....ama merale verecem.....zira meral daha deneyimli...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    gönlüm isterdi ki chp den bir cumhurbaşkanı olsun..çünkü çalışanlar ve bodrolular için herzaman daha iyi..beğenmediğimiz koalisyon dönemlerinde bile çalışan şu anki kadar mağdur değildi..ama zor..meral daha akla yatkın gibi..asıl ozaman dolar tl karşısında düşecektir...
    Son düzenleme : human01; 05-05-2018 saat: 11:18.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 660/1023 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •