yaslı amcanın dedidigi gibi banane oglum bizde b:kahkah:ok gibi para var..:kahkah:
Printable View
yaslı amcanın dedidigi gibi banane oglum bizde b:kahkah:ok gibi para var..:kahkah:
:kahkah::kahkah::kahkah: yarıldım gülmekten diyeceğim ama diyemiyorum ağlanacak halimize gülüyoruz olacak..ne yaparsın hep kahır , elem,sıkıntı hani bir çözüm yolu bulabilsek neyse bari hazır bir güldüren varken bu fırsatı kaçırmayalım dedim..Yine bu iblis mücahit'in istediği oldu artık bir 30 senede daha soygunlarına gönül rahatlığı ile ve korkusuzca Ali kıran baş kesen gibi devam eder..ag.
aynen abi ne güldüm ya amcaya ben hayatımı yasıyorum diyor vırt orhanh gazi vırt avrasya alltatan diyor yandaki bizim cepte para yok amca diyor bane ne oglum bende bok gibi para var hayatımı yasıyorum.:kahkah:
https://www.youtube.com/watch?v=DikCj4Nl7u4
Araba kazası falan da geçirmez mi acaba, kalp krizi de olur böyle çelenk falan gönderebileceğimiz bir ortam olsun da ona da razıyım. Toprak atmalı bir organizasyon .. hani böyle reis le foto çekildiğinde operasyon oluyor ya son operasyonu olsa ama üzüntülü laflar falan
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın bademim 85.bugünde alıcıyız ver canım..