-
yaslı amcanın dedidigi gibi banane oglum bizde b
ok gibi para var..
-

Originally Posted by
mandradasutvar
Düşün geçen hafta sattığım kağıtlardan birazini ekledigim şirket donumu kapatmama müsaade etmiyor ki[emoji16][emoji16][emoji16]
Vakfın
Maalt
Ayces
Redmi Note 9 Pro cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yarıldım gülmekten diyeceğim ama diyemiyorum ağlanacak halimize gülüyoruz olacak..ne yaparsın hep kahır , elem,sıkıntı hani bir çözüm yolu bulabilsek neyse bari hazır bir güldüren varken bu fırsatı kaçırmayalım dedim..Yine bu iblis mücahit'in istediği oldu artık bir 30 senede daha soygunlarına gönül rahatlığı ile ve korkusuzca Ali kıran baş kesen gibi devam eder..ag.
-

Originally Posted by
muhteberu
yaslı amcanın dedidigi gibi banane oglum bizde b

ok gibi para var..

hahahaaaa
O cümle Türkiye genelinde hep kullanılıyor ..Dünya edebiyatına girmediğine şaşırıyorum çünkü bizim her işe yaramaz şeyimize adamlar tanık oldular bu güne dek..
-

Originally Posted by
levoysalı horofira
hahahaaaa

O cümle Türkiye genelinde hep kullanılıyor ..Dünya edebiyatına girmediğine şaşırıyorum çünkü bizim her işe yaramaz şeyimize adamlar tanık oldular bu güne dek..

aynen abi ne güldüm ya amcaya ben hayatımı yasıyorum diyor vırt orhanh gazi vırt avrasya alltatan diyor yandaki bizim cepte para yok amca diyor bane ne oglum bende bok gibi para var hayatımı yasıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=DikCj4Nl7u4
-
Araba kazası falan da geçirmez mi acaba, kalp krizi de olur böyle çelenk falan gönderebileceğimiz bir ortam olsun da ona da razıyım. Toprak atmalı bir organizasyon .. hani böyle reis le foto çekildiğinde operasyon oluyor ya son operasyonu olsa ama üzüntülü laflar falan
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
günaydın bademim 85.bugünde alıcıyız ver canım..
-
Sizde para bitmedi mi? Bitmeyen para icat edildi de haberimiz mi yok

Originally Posted by
muhteberu
günaydın bademim 85.bugünde alıcıyız ver canım..
-

Originally Posted by
körhacı
Sizde para bitmedi mi? Bitmeyen para icat edildi de haberimiz mi yok
çok sukur hacı abi bitmez çünki stilimiz var aga bilir ondan kiletledi tahtayı bademim 0. 61. kadar 50 milyon lot alırız hamd olsun..gelsin..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri