Burdan başka çnemli bir konuya geçelim, meclisteki kaç mv ajan?
Hdp nin içinde ne kadar mitçi var?
İhyaç olduğunda neden hep pkk devreye girer. Chp nin içinde kalbinde kaç akp li var?
Aslında biz kimiz bırası neresi sen kimsin uzaaar gider.
Printable View
yanlışım yoksa seçime 555 gün kaldı
2% günlükten +59305% portansiyel mevcut...
var mı üstü tahmin :he: yuvarlak 1 milyon.. :he: :kahkah:
***6 sıfır geri gelsin ayrılık bitsin.. :p
Enteresan bir tespit.
Mevcut işaretlere bakılırsa; düşük faiz yüksek kurdan amaç, dış borç yükünün özelden kamuya daha hızlı transferi gibi duruyor.. bu saatten sonra faiz indir kaldırla ekonominin cari açık üreten yapısal temellerinin değiştirilemeyeceğini kargalar bile biliyordur sanırım 🙂
2018 den bu yana epey yol aldılar bu noktada ancak belli ki yeterli değil.. olmadı.. plan-c başladı.. yoksa namuro niye böyle alenen bir raporda komplo plotu yayınlasın..
Tüm siyasi partiler tek merkezden mi yönetilir, efendileri aslında aynı mıdır?
Aynı ise bu efendi ete kemiğe bürünmüş aslında gizli tanrı olan para mıdır? Para ise $ mıdır?
İlave, eğitim öğretim sistemini yerle bir ettiler, defalarca değiştirdiler, tabi ki bir amaç doğrultusunda. Kendi ağızlarıyla bile itiraf ettiler, eğitim seviyesi yükseldikçe oy oranları düşüyordu çünkü.
Sonra yüksek lisans yalan oldu, sonra parayla torpille doktoralar başladı.
En sonuna da bi mülakat eklediler, filtre gibi geri kalan her şeye bedel...
Bizler de hala birbirimizle didişelim. Bi bakın bakalım, hiç didişiyorlar mı birbirleriyle, ya da kimsenin haberi oluyor mu? Mevcut haliyle demokratik işleyiş, bir örgütlü güçle mücadele edemez, kaybetmeye mahkumdur. İran'da da halk monarşiden kurtuluyoruz Cumhuriyet geliyor diye bayram yapmıştı, çok sürmedi.
Kader...özümsenmeyen Cumhuriyet devrimlerinin, direk bir pakta teslim olmanın ağır bedelleri.
Namuro yu bilmiyom abi
Numero yu biliom
Numero uno dos tres quattro gibi
Rapor yayınladıysa tehlike yoktur
Yayınlamasa , sonuca giderler ipini pimini belki çekerlerdi
Rapor olmasa
Daha kötüydü
Amaaaaa, en büyük hedefleri, hayallerindeki tek şeyi maslesef bugidişle yapamayacaklar gibi
2023 te Karşı devrim yapmak, alfabeyi arapça, hilafet giyim kuşam
Tabii bu aralar can derdine düştüler.