Sayfa 662/1004 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Hukuk hazır, aranmaya dolanmaya gerek yok, bknz Kleptokrasi....Cehennemin dibine istifleseler, bulurlar, yarısına çökerler tabi..

Mesele iş işten geçtikten sonrası değil, şimdi, şu an..

Bu akıl tutulması...bu seçmece milletvekilleri, bu kısa günün karı Bakanlar, bu zenginlerle zifafa girmiş bürokrasi devlet....bu zır cahil futbol taraftarına dönüşmüş halk...

Bunun adı demokrasi mi, Cumhuriyet mi?

Önce Cumhuriyet kendini demokrasiye karşı koruyamadı, sonra da demokrasi kendini kendisinden koruyamadı, güçler ayrılığı tek bir kişide birleşti. Bir padişah ve tebaa oluştu. Sorgulanamayan, denetlenemeyen, hesap vermeyen, inanacaksınız uleyn, hepiniz özgürsünüz diyorum uleynn...

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    gaya bey 15 oldu hala beş yazıyor imzanızda
    Götürürler diye degistirmiyorum, 10 gayme deyenlerin hâkimi kaçtı yahu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

CDS Value
    521.8
    16 Dec 2021
    18:45 GMT+0
    CDS Duration
    5 Years
    Turkey

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Forex dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunlar zehirli bir sarmaşık gibi her yere dolanmadan hiç bir şeylerdir, bireysel olarak sümüklüböcekten farkları yoktur.
    Tarikatlerin yeteneği de burdan geliyor zaten, siyonizmin de, masonluğun da, FETÖ nün de....devleti kurumları ele geçirince gerisi teferruat haline geliyor. Herkes askeriye, yargı, bürokrasiye bakıyor, 2010 lardan sonraki bütün üniversite sınavları, KPSS şaibeli.

Bana sınav sistemini verin, size kendi imparatorluğumu kurayım.

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Götürürler diye degistirmiyorum, 10 gayme deyenlerin hâkimi kaçtı yahu.
    ohooo... evrak hazırlanana kadar...
    sıfırlımıydı sıfırsız mı muhabbeti olur..
    50 altı tahminler de muhtemelen hakimden döner.

6. interpol tarihinde ilk kez bir ülkeden gelen kırmızı bültenleri işleme almadı aylarca
    bir ülkede kırmızı bültenle aranan adam sayısı nüfusuna göre senede 50 veya 100 olur
    bir ülkede on binlerce kişi kırmızı bültenlik oluyorsa burada devletin doğrudan dahli var diyorlar..

7. Biz de bilmiyorduk
    sağ ol iyiki söyledin

Sana hatta direkman eğitim sistemini bağlayalım
    Sınav ne ki
    5o dakka bişey

Gene bişey olması
    Zor ihtimal

Zor, oyunu bozar

8. Sadece askeriyede değil bütün devlet kurumları, personel, istihbarat, cari işler/yürütme/harekat, lojistik sağlık, ulaştırma, maliye, hukuk diye ayrılır temelde...

Hepsinin ipi, personelin elindedir. Personel departmanına hakim olan diğer hepsine hakim olur, bu sadece zaman meselesidir.

FETÖ bunu çözdü, bunlar da bunlardan öğrendi, üstüne de oy satın alma keşfini koydular, veled dalin, amin.

Daha önce yazmıştım buraya, 60.000 nüfuslu 20.000 haneli bir ilçede, oylar 3 ana partiye ve 1 küçük partiye bölünmüşse normalde, sonucu belirlemek için gereken para miktarı ne kadardır...çok komik bir miktar, o belediyenin yıllık ödeneğinin 4 te 1 i kadar, kendi gelirleri hariç. Sistemi hack etmenin formülü...bunu çözdüler..

Sayfa 662/1004 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •