Size göre normal kelimeler demek ki bana göre değil malesef.
Daha uygun bir dil ile belirtilmesi gerekiyor ee tabi anlayış meselesi,
Bakınız Serkan74 nick li üyenin hitabına ve ondan sonra tartıp biçin aradaki farkı.
Printable View
'' Ne dedi '' kısmını atlayıp ''Nasıl dedi '' kısmına odaklanıyorsun.
Acemi olmak , galeyana gelmek ayıp şeyler değil ki . Manipülatif hareketler zaten insanları galeyana getirmek içindir ve insanlar acemilik ölçüsünde bu hareketlerin kurbanı olur.
Bunların aşağılama kelimeleri olduğunu nerden çıkardın. Sen forumda da acemisin anlaşılan :)
Burada 30 yıllık borsacılar dahi neyin gerçek neyin galeyan olduğunu birbirinden ayırıp ecemice hareket etmemeye çalışırlar.
1700 lü yıllarda gerçekleşen Fransız Mississippi Balonu' nu araştırmanı tavsiye ederim .
Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum, kapansın artık. Millete de rahatsızlık verdik .
Epeydir foruma girmiyordum ,sizin plan ve gelen eleştirileri okuyunca dayanamayıp yorum yapmak zorunda kaldım.Ev satıp işyata girme kısmına yorumda bulunamam,o başka konu insan kirada oturmayı sevmeyebilir.Ama ekonomik mantıkla bakılırsa dediğiniz iş hele son konjonktürde benim aklıma göre asla zarar ettirmez.İşyat batar falan diye yazılan saçmalıkları bir yana bırakırsak,işyat bence borsadaki bir kağıt bile değil.Benim aklıma göre bu bir fon.Paramızı yatırıyoruz adamlar bir yıl işletiyor fonu temettü veriyor.Eğer gereken zamanlarda temettülerle de alımlar yapılırsa benim aklıma göre çok anormal senaryolar dışında çok mantıklı bir yatırım.Geçen yılki fon yönetiminin yaptığı saçmalıklar sanırım bu yıl yapılmıyor .Fonun değeri incelenirse bu yıl benim aklıma göre 25 ila 30 arası bir temettü gelecek.81 kuruşa al bir yıl içinde 25 30 kuruş temettü al yıllık faizle kıyası,dolarla altınla kıyası kolayca yapılabilir,emlakla kıyasını şu ara yapmam bile.Benim aklıma gör şu ara tam işyat zamanı.Ben baya aldım herkese de tavsiye ederim:))))))))
ISYAT Solo 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 23071696 Yıllık Değ%:332