Uslubün hoş değil ilk önce bunu düzelt neye göre acemiyim kime göre.Risk ne kadar büyükse getiriside büyüktür.
Ayrıca galeyana falanda gelmedim her şey ortada 2015 yılından yapmış olsaydım hesap ortada.
Altını doları bırak devülasyon oldu dolarda 3 yılda bir devülasyon mu oluyor dolarla kıyaslarsan yanılırsın.
Ayrıca ben fikir istedim azarlanmak değil senin yaptığın bu fikir vermeden önce
( kendince ) haklı olduğun kısımlarda azarlıyorsun.
gerek yok siz yazmayın fikrinizi bu kadar fütursuzca yazdığınız kelimeler için bunu istemeye hakkım var sanırım.
Ben hayal aleminde değilim İşyat gibi sağlam bir hissede bu kadar yatırım yapmış olsam ne olur diye beyin fırtınası yapıyorum ki ayrıca 5 yıl önce yapılsa dediğim gibi pozisyonum artıda olacaktı. Yukarıdaki gönderinde parantez içine aldığım kelimelerin hiç hoş değil. Ayrıca İşyat dan bahsediyoruz bir metro vanet ihlas değil.
Bana kalırsa insanın oturduğu evi satıp yatırıp yapması hiç mantıklı değil. Neden derseniz oturduğunuz ev bir yatırım değil barınma ihtiyacıdır.
İsyat için konuşmuyorum herhangi bir yatırım icin insan tek evini satmamalı hatta evi yoksa borca girip bir ev almalı.
Ama soruyu şöyle sorsaydınız 350,000tl param var 5 yıl vadeli isyat alsam ne dersiniz? Deseydiniz çok iyi fikir derdim [emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benimde bir ara ayni soru kafami kurcalamisti,
Hos gelen parayi Isyat degilde dovize aktarayim dedim.
Sonra ugrastim ettim, evi elimden cikaramadim, boylece sorun da kalmadi.;-)
Yer İmleri