Planında yukarı çıkmak olan borsa , deler geçer engelleri.
Hele bir Trump göreve geçsin gör bak istersen iyimserliği
Printable View
İnegöl'de hangi mobilyacıya giderse git, bu seneye kadar Reis'in yanında durduklarını görürsün..
Söylediğin Mr.Reis faktörü onları için pozitif olarak düşünülmüştür..:)
Diğeri Ülke içinde şubeleşmeye gidiyorsun,yıllar alıyor.. Taif,Dammam,Medine, Ciddde falan...
Biri giderse, diğeri dengeler hesabıyla yıllarca ihracatı devam ettirmektesin.. Ancak bir ihtimal olabilir.
Suud'a atom bombası düşerse işim batar diyebilirsin.Ve aynen böyle oluyor..Maalesef..
Sadece bu değil..
Çalıştığın banka pazartesi batabilir ?
Dövizlerine el konabilir?
Türk_yunan savaşı çıkabilir..Görebilmen mümkün mü?
((94'te başıma geldi, MarmaraBank battı, bizde battık .Ki Gen.Müd. Hasip Buldanlıoğlu arkadaşım olduğu halde!!)
2020 election news: Biden leads Trump by 14 points in NBC/WSJ poll
https://www.cnbc.com/2020/10/04/2020...ndroidappshare
Biden leads Trump by 14 points nationally a month from Election Day, NBC/WSJ poll finds
Son anketlere göre başkanlık seçimlerinde Biden Trump'a 14 puan fark atmış.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu durumu tahmin ettim zaten.. yani genel profil olarak "reisçi" olduklarını..
yani ticaret yapan milyon dolarlık süreçleri yöneten adamlar bunlar..ama ülke yönetiminde dengesiz ve ideolojik davranan, ekonomiye bile dini açıdan yaklaşan bir kişinin gemiyi dalgalı denizlerde sürebileceğini düşünüyorlar..
diğer yandan.. afetler savaşlar vesaire evet öngörülemez şeyler.. ama net olan bir şey var ki bu tür öngörülemez durumlar bile mr erdoğan yönetiminde daha olası (savaşlar) veya daha çok zarar verecek (afetler, deprem vb) tarzdan..
mesela deprem gerçeğine rağmen istanbulun nufusu iki katına çıkarıldı.. bu etkilenecek kişi sayısının 2 katına çıkması demek.. ayrıca deprem toplanma alanları akape döneminde kurgulanmış şer düzeni sayesinde kaldırıldı yokedildi..
neticede.. her ülkede öngörülemez şeyler vardır.. hukumetlerin görevi zararı minimize etmektir..
ama biliyoruz ki akape tam tersine zararı ve riskleri sürekli arttıran işler yapıyor.. fark burada..
Çoğunlukla ihracat yapan imalatçı şirketlerin kuruluşları AKP döneminde değil.
Zaten REİS zamanında kurulan yeni sanayi tesisi/fabrika BURSA'da bilmiyorum... Tevsii,modernizasyon,yenileme..
Çoğunlukla Özal,Demirel zamanı büyüyen şirketler bunlar. Zaten TR'ye 2 hamlede sınıf atladı
1-Demirel..2-Özal.. (Menderesi saymıyorum..)
Fabrika sahipleri mutedeyyin insanlar ve gelen kimse (Reis,) onlarla, TR'nin kalkınmaya devam edeceğini düşünüyorlar(dı)..
Endişe, korku şimdiki sanayicilerde o kadar fazla ki.. !
Eleştirseler, her yerden sarılı parti adamları tarafından yıkılabilirsin..
Bir gün çevre müdürlüğü gelebilir,diğer gün maliye.. Çalıştığın bankaya kadar uzanırlar...
Battığınla kalırsın..
__________________________________________________ ___________
Çok gizli zenginlerde var,Bursa'da.. Eski sanayiciler.. (erdoğan sucuk fabrikasında muhasebeciyken,ihracat yapıyorlardı)
Ferrari'nin ..İtalya'da düzenlediği etkinlikte ismini gördüm..
TR'den 2 kişi vardı..
Baktım biri tanıdığım tekstilci..
Böyle bir davete katılma şartı en az 5 Ferrari'nin olması... :)
Paşinyan köpeğine Ruslar er geç tekmeyi vuracaktır. Ama köpek, Azerilere saldırarak ecelini hızlandırdı. Şimdi Azerilere düşen Rusya ve ABD’den ateşkeş baskısı gelene kadar mümkün olan en fazla toprağı Ermeni köpeklerden geri almak