Adamın biri ingilterede herkezi satın alırım diye söylemde bulununca tepkiler laır.
bunun üzerine adam çıtayı yükseltir ve hatta kraliçeyi bile satın alabilirim der.
mevzu döner dolaşır ve kraliçenin kulağına gider.
bakingam sarayına çağırır adamı ve kulağına gelenin doğru olup olmadığını sorar.
adam evet der, öyle dedim.
kraliçe derki, senin ne kadar servetin var ki, böyle konuşuyorsun?
adam sırıtır. fikirde anlaştığımıza göre pazarlığa başlayabiliriz, der.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Gerçekten çok iyiymiş)) Kraliçenin de bir fiyatı var elbette. Ancak anlaşılamayan şey bence borsa da dahil fiyat ve değerin farklı şeyler olduğu.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fiyat bir şeye karşılığında ödediğiniz miktarken, değer ise ödediğiniz miktara karşılık ne elde ettiğinizdir esasen.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Drive by wire sözüne baktım, elektronik kontrollerin daha fazla kullanıldığı teknolojiymiş. Öte yandan otomobillerde hala eski mekanikal sistemler sertifikalama ve muayane aşamalarında güvenlik kuralları nedeni ile devam ediyormuş.
Bir süre sonra bu teknoloji çok daha fazla ilerleyebilir. Komşum tatil yöresine kadar götürüp getirecek bir şoför arıyordu, ileride uzaktan kumanda ile şoförlük yapmak da mümkün olabilir. Kendi kendine giden arabalar da muhtemelen yaygınlaşabilir. GPS hassasiyeti artıyor, GSM 5G geliyor, görüntü ve ses işleme teknolojisi ilerliyor.
Otomobil teknolojisi, sigorta, hukuk alanlarında değişikliklere hazırlanılması gerekir.
https://www.lifewire.com/what-is-drive-by-wire-534825
What Is Drive-By-Wire Technology?
A brief look at how electronic driving systems work.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
--Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir
Yer İmleri