Yonca da badem in kontrolü var artık...
sahol de de..
O yabancı gözüken fon badem in kontrolünde..
Printable View
bist "GERÇEK" yabanci takasinin en dusuk seviyede oldugu ulkedir sanirim.(Goldman hala eskisi gibi oldugunu dusunuyor sanirim)
benim dusuncem, inceledigim fonlara baktigimda Bist icinde esamesi okunmayacak kucuk hisseleri kalmis duruyor. sadece bankalarda ve holdinglerde hatiri sayilir miktarda hisseleri vardir. Bir miktar sonra onlar da onemsenmeyebilir.
zaten tahvil piyasasinda islemleri cok azaldi.
2022 de dunya borsalarindan BAGIMSIZ olarak seciminde eylul ekim gibi olabilecegini dusunerek bir ralli bekliyorum. uzun suredir bir hazirlik var gibi duruyor.
30 endeksi icin 2 usd (dolar : 10 lira kur seviyesinde) gorulecegini dusunuyorum.
bu ralli icin baska siyasi sebeplerimde var ama burda aciklamak gereksiz olur.
2022 de ozellikle 2021 12 aylik bilanco aciklama zamanindan baslayarak ciddi bir hareket baslatabilirler.
tabi dunya da ciddi krizler, kitlik, kuraklik vs gibi durum olmazsa
Bankalarda satış kesilip bademler özellikle garan ile de dengeleyince EREGL de her ne hikmetse günün en düşüne indi..
Bak sen.
Bu arada ana pazarda nasıl bi mal dağıtıldıysa büyüme hisselerim endeks 1 düşerken 2 2.5 kat düşüyor
Vay arkadaş kir bir tarafa da işimize bakalım
Aynı sorun bende de varM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.