Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 665/1004 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ulen yonca banka da diğerleri su bayimi
    Yonca da badem in kontrolü var artık...
    sahol de de..
    O yabancı gözüken fon badem in kontrolünde..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bist "GERÇEK" yabanci takasinin en dusuk seviyede oldugu ulkedir sanirim.(Goldman hala eskisi gibi oldugunu dusunuyor sanirim)

benim dusuncem, inceledigim fonlara baktigimda Bist icinde esamesi okunmayacak kucuk hisseleri kalmis duruyor. sadece bankalarda ve holdinglerde hatiri sayilir miktarda hisseleri vardir. Bir miktar sonra onlar da onemsenmeyebilir.

zaten tahvil piyasasinda islemleri cok azaldi.

2022 de dunya borsalarindan BAGIMSIZ olarak seciminde eylul ekim gibi olabilecegini dusunerek bir ralli bekliyorum. uzun suredir bir hazirlik var gibi duruyor.

30 endeksi icin 2 usd (dolar : 10 lira kur seviyesinde) gorulecegini dusunuyorum.

bu ralli icin baska siyasi sebeplerimde var ama burda aciklamak gereksiz olur.

2022 de ozellikle 2021 12 aylik bilanco aciklama zamanindan baslayarak ciddi bir hareket baslatabilirler.

tabi dunya da ciddi krizler, kitlik, kuraklik vs gibi durum olmazsa
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Morgan, Türkiye'yi '3 riskli' arasında gösterdi

Morgan Stanley, Türkiye'nin S&P 500 düzeltmelerinden en fazla etkilenebilecek üç riskli ülkeden biri olduğunu belirtti.

Morgan Stanley, yayımladığı bir araştırma raporunda Polonya, Güney Afrika ve Türkiye nin S&P 500 de yaşanabilecek bir düzeltmeden en fazla etkilenecek ülkeler arasında bulunduğunu söyledi.

Bu üç ülkedeki hisselerin S&P 500 ve kazanç revizyonlarıyla yüksek korelasyona sahip olduğunu belirten Morgan Stanley stratejistleri, Rusya ve Orta Doğudaki diğer ülkelerin önceki dönemlere göre ABD hisse senedi piyasalarıyla daha düşük bir korelasyona sahip olduğunu da belirtti.

KAYNAK : https://www.bloomberght.com/morgan-t...sterdi-2289182

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bankalarda satış kesilip bademler özellikle garan ile de dengeleyince EREGL de her ne hikmetse günün en düşüne indi..
    Bak sen.

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şimdi ali fuat sercanhan bey erdemir gün içi en yükseklere gitseydi ve ordan kapatsaydı, bunu trend değişimi olarak yorumlardım.

ama açıldıktan sonra saatliklerde dötün dötün geri geldi ve feyk olduğu şu an belli oldu. toparlanması artık zor ihtimal. muazzam da hacim yaptı.

olay viopta anlık. bir sonraki sinyali görene kadar.

yukarıdaki isim kısmı şaka tabi
    Kimmiş bu arkadaş gerçekten çok merak ettim.. Özelden yazan burdan yazan ayrı paranoyak etmiş bistin bu klasik düzeltme trendi herkesi
    OMAHALI

5. Bu arada ana pazarda nasıl bi mal dağıtıldıysa büyüme hisselerim endeks 1 düşerken 2 2.5 kat düşüyor
    OMAHALI

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tuprs ve eregl teknik analizi istemiş bazı arkadaşlar.
    tuprs grafı 99 larda atmıştım güncelleme yaparız ,
    eregl ilk malımızı kapanışa yakın aldık bilanço öncesi kademeli oyun kurma diyelim.
    Dün eregl 16.18 maliyetle yerien koymuştum.
    bugun 16.45 den teslim ettik.
    16.49 üzeri kalırsa yeniden yapışırız.

7. Vay arkadaş kir bir tarafa da işimize bakalım

8. Aynı sorun bende de var
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bu arada ana pazarda nasıl bi mal dağıtıldıysa büyüme hisselerim endeks 1 düşerken 2 2.5 kat düşüyor
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 665/1004 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •