Originally Posted by
akrep4401
valla onu bunu bilmem borsada hatırı sayılır bir parayla hatırı sayılır bir sürede oynuyorum sacro abide beni tanır sağlam kağıtlada sağlam maliyetim var ama buna rağmen sizin kadar rahat olamam dediğiniz kağıtlarda karar sizin ama burdaki ky ii düşünsün derim beyler borsada zıplamakla para kazanılmaz yatırımcı olduğun sürece para kazanırsın doğru hissede olduğun sürece bir örnek vereyim elimde 2013 yılında toplam param 280000 lira aselsaan 7 lira 20000 lot var kağıt eşşek gibi ağır gitmiyor 10 oldu dedimki bu nasılsa eşşek ben diğer kağıtlarda trade ederim buna geçerim böyle diye diye yıllar geçti şimdi bakıyorum ben hiç birşey yapmasaydım bugün temettüler hariç 880000 lira olacaktı peki ben bu kadar risk hergün grafik teknik çalış temellerine bak faliyet raporlarını oku eee sonuç ne bu parayı aselsanın yarısından biraz fazla yapmışım şimdi para kazanmışmı oldum bakın çok güzel kağıtlar çıkıyor yapışın birine kapatın ekranı 3 yıl sonra bakın sacro abi 1,7 karel dedi şimdi hiçbirşey yapmasaydın paran nerdeyse 3 kat arttı alın benden size iki kağıt atın kenara bekleyin adel ekgyo