Sayfa 667/1200 İlkİlk ... 1675676176576656666676686696777177671167 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,329 - 5,336 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. valla onu bunu bilmem borsada hatırı sayılır bir parayla hatırı sayılır bir sürede oynuyorum sacro abide beni tanır sağlam kağıtlada sağlam maliyetim var ama buna rağmen sizin kadar rahat olamam dediğiniz kağıtlarda karar sizin ama burdaki ky ii düşünsün derim beyler borsada zıplamakla para kazanılmaz yatırımcı olduğun sürece para kazanırsın doğru hissede olduğun sürece bir örnek vereyim elimde 2013 yılında toplam param 280000 lira aselsaan 7 lira 20000 lot var kağıt eşşek gibi ağır gitmiyor 10 oldu dedimki bu nasılsa eşşek ben diğer kağıtlarda trade ederim buna geçerim böyle diye diye yıllar geçti şimdi bakıyorum ben hiç birşey yapmasaydım bugün temettüler hariç 880000 lira olacaktı peki ben bu kadar risk hergün grafik teknik çalış temellerine bak faliyet raporlarını oku eee sonuç ne bu parayı aselsanın yarısından biraz fazla yapmışım şimdi para kazanmışmı oldum bakın çok güzel kağıtlar çıkıyor yapışın birine kapatın ekranı 3 yıl sonra bakın sacro abi 1,7 karel dedi şimdi hiçbirşey yapmasaydın paran nerdeyse 3 kat arttı alın benden size iki kağıt atın kenara bekleyin adel ekgyo
    ytd deli saçmasıdır

Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

sana cevabı verecem sonunda. :D

ama böyle bir kağıt için yorum yapmak istemiyorum açıkcası. :D

kağıda inandığını görüyorum. ve inanmaktada haklısın bence.

4 ü taşş :D

SACRO HOCA YAZDIKTAN SONRA DAŞ OLUR ARTIK
    müridi olan 10 hayırsever 5 er bin alsa davana merdiven olur
    Ben yazi yazinca insanlar malmi aliyor anlamiyorum.

kagit yuzde 15 yapti ya )

Ben korkuyom bole kagitlara yorum yapmaya.

Suruyolar onden yukari aksama bedelliyi cakiveriyolar.

Bole tahtalari sormayin bana
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    valla onu bunu bilmem borsada hatırı sayılır bir parayla hatırı sayılır bir sürede oynuyorum sacro abide beni tanır sağlam kağıtlada sağlam maliyetim var ama buna rağmen sizin kadar rahat olamam dediğiniz kağıtlarda karar sizin ama burdaki ky ii düşünsün derim beyler borsada zıplamakla para kazanılmaz yatırımcı olduğun sürece para kazanırsın doğru hissede olduğun sürece bir örnek vereyim elimde 2013 yılında toplam param 280000 lira aselsaan 7 lira 20000 lot var kağıt eşşek gibi ağır gitmiyor 10 oldu dedimki bu nasılsa eşşek ben diğer kağıtlarda trade ederim buna geçerim böyle diye diye yıllar geçti şimdi bakıyorum ben hiç birşey yapmasaydım bugün temettüler hariç 880000 lira olacaktı peki ben bu kadar risk hergün grafik teknik çalış temellerine bak faliyet raporlarını oku eee sonuç ne bu parayı aselsanın yarısından biraz fazla yapmışım şimdi para kazanmışmı oldum bakın çok güzel kağıtlar çıkıyor yapışın birine kapatın ekranı 3 yıl sonra bakın sacro abi 1,7 karel dedi şimdi hiçbirşey yapmasaydın paran nerdeyse 3 kat arttı alın benden size iki kağıt atın kenara bekleyin adel ekgyo
    Aynen olay tamamen bu.

Alcan atcan kenara.

1 2 ay once ekgyo dedim.

Bu kagit bu bilanco ile bu fiyatlarda durmasi imkansiz.

Aldik ettik, alanlar oldu. Kagit gitmiyor vs vs.

Ama gidecek. Yani hersey sabir.

Emlaki 2.90 dan alirken karelde 2.90 di suan 6.20.

Karelde 1.40 1.80 arasi kac sene surundu.

Yani demek istedigimi anladiniz.

Hani derler ya esyanin dogasina aykiri.

Iste buda ondan.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

4. Sayın Sacro alarko grubu yükselişte önden gitmişti geçenler de grub hisseleri yüzde 20 düştü genel bi düşüşün habercisi olabilirmi bir iki kelam etseniz

5. Sacro hocam sen beni bilmezsin ama ben seni cok iyi bilirim.. Gecen yil citi nin topladini bulnak lazim demistin..bende sana KRONT dedim pek kayda alinmadik..3.75 maliyetim krontum var..3.15 karelim var..krontu satamadim burut takasa düştü..biz şimdi yeni bir kront karel ariyoruz yaaa KOZAL i buldum.. temel analiz olarak.. teknigi sen bilirsin

6. ekgyo tamam hadi adel de temeli güçlü ancak bana göre 2009 dan beri çok prim yaptı.
    karel endeks sağlam kağıt falan değil. yıllarca milleti öptü durdu en sonunda millet lanet olsun deyip sattı ondan sonrası uçuşu başladı
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    valla onu bunu bilmem borsada hatırı sayılır bir parayla hatırı sayılır bir sürede oynuyorum sacro abide beni tanır sağlam kağıtlada sağlam maliyetim var ama buna rağmen sizin kadar rahat olamam dediğiniz kağıtlarda karar sizin ama burdaki ky ii düşünsün derim beyler borsada zıplamakla para kazanılmaz yatırımcı olduğun sürece para kazanırsın doğru hissede olduğun sürece bir örnek vereyim elimde 2013 yılında toplam param 280000 lira aselsaan 7 lira 20000 lot var kağıt eşşek gibi ağır gitmiyor 10 oldu dedimki bu nasılsa eşşek ben diğer kağıtlarda trade ederim buna geçerim böyle diye diye yıllar geçti şimdi bakıyorum ben hiç birşey yapmasaydım bugün temettüler hariç 880000 lira olacaktı peki ben bu kadar risk hergün grafik teknik çalış temellerine bak faliyet raporlarını oku eee sonuç ne bu parayı aselsanın yarısından biraz fazla yapmışım şimdi para kazanmışmı oldum bakın çok güzel kağıtlar çıkıyor yapışın birine kapatın ekranı 3 yıl sonra bakın sacro abi 1,7 karel dedi şimdi hiçbirşey yapmasaydın paran nerdeyse 3 kat arttı alın benden size iki kağıt atın kenara bekleyin adel ekgyo

7. aksa mı dedi biri doğru mal çıkma derdinde

8.  Alıntı Originally Posted by obstinate Yazıyı Oku
    ekgyo tamam hadi adel de temeli güçlü ancak bana göre 2009 dan beri çok prim yaptı.
    karel endeks sağlam kağıt falan değil. yıllarca milleti öptü durdu en sonunda millet lanet olsun deyip sattı ondan sonrası uçuşu başladı
    valla öyle değil hocam şirket para kazandıkça büyüyor bak petkime bak soda deli prim yaptığı halde totale bakarsan hep daha fazla kazandırmış bak ereğliye bak tuprasa bunlar 4 sandalyeden oluşan şirketler değil karele galince piyasada yani ciddi anlamda tutundu aselsanla iş yapmaya başladı yeni ürün yelpazesine bakarsanız katmadeğeri yüksek ürünler ve ciddi arge isteyen ürünler bu arsaya benzer alırsın yıllarca durur ama imar geldiğinde birden paran 10 kat artar 2011 yılında ankara karataşta arsa aldım görsen kimse yüzüne bakmıyor zamanında tercüman gazetesi kuponla vermiş velhasıl ben metrakaresini 40 lirdan almıştım dün emlakçı aradı abi satıyormusun diye baktım şimdi metrakaresi 480 ile 1400 arası değişiyor
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 667/1200 İlkİlk ... 1675676176576656666676686696777177671167 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •