beni bile geçmiş bu ya paraşütsüz düşecek tam ayı işi benim kafa 1 milyon bunun kafa kim bilir kaç milyon şakkadanak 10 milyar sattık olmadı bide bunu deneyek çay çek kahveci muhabbet koyu :drunk::drunk::drunk:
Eksi de pek iyi seyler yazmamislar sanki IKBR icin
https://eksisozluk.com/entry/129481419
Midas daha iyi bir secenek olabilir mi acaba ? IKBR bizlerin hesap acmasina kapandiysa eger pek de fazla secenek yok gibi. Diger yerler cok pahali gozukuyor.
Ege Cansen Devletin parası yoktur milletin parası vardır. Diye aratırsan bulursun T24 de yazmış
O işte bankalardan şaşmamak lazım bence.
Şimdi burada hisse yada fon aldığımızda bunlar MKK'da benim adıma kayıtlı oluyor, nerede durduğunu biliyoruz.Aracı kurum çekip gitsede mallar MKK'da duruyor benim adıma.
Ama yabancı hisse yada ETF aldığımızda bunlar nerde ve kimin adına saklanıyor doğrusu bilmiyorum.
Alım yaptığımız platformun başına bir hal gelse ABD'deki hangi kurumla ve nasıl muhattap oluruz belli değil.
Tam batıreli okuyordum dedim paylaşayım forumda çoktan gündem olmuş :) birde yatırım tavsiyesi vermiş ev araba alın demiş
Ben qnbde hesap acarken yurtdisi alim icin bunu arastirmistim. Varliklar bir havuz hesapta qnb adina saklaniyor.
Sizi taniyan kimse yok yurtdisinda.
Qnb alt hesaplarda gorunuyor adiniz.
Bu durumda qnb tek muhatap.
Yerli aracilarin hepsinde durum budur.
Yabancilarda acarsaniz hesabi olasi bir olum durumunda varisler cok ugrasabilirler.
Syg,