Sayfa 666/1006 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,321 - 5,328 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ayrica oralarda bir duzeltme olmadan da olmaz...

Syg,
    Kademeli geçiş şart...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu yıl alacağım temettüyü komple abd ve londra hisselerine kaydıracağım. En azından dolar, Sterlin değer kaybından korunmuş olurum. Yoksa faiz sebep enflasyon sonuç Politikası birikimleri pul edecek.
    Nasil rahat ediyorsan gece nasil iyi uyuyorsan oyle yapmalisin...

En iyi yatirim gece rahat uyutandir..

Dudu MS 2010

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Nasil rahat ediyorsan gece nasil iyi uyuyorsan oyle yapmalisin...

En iyi yatirim gece rahat uyutandir..

Dudu MS 2010

Syg,
    Kaptan pilot arkadaşlarım var çok sayıda. Para onlarda :-) Genelde abd borsalarında işlem yapıyorlar. Bize de yavaş yavaş yol göründü demek ki:-) Yerli ve milli olayıda bir yere kadar...

Selamlar...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kaptan pilot arkadaşlarım var çok sayıda. Para onlarda :-) Genelde abd borsalarında işlem yapıyorlar. Bize de yavaş yavaş yol göründü demek ki:-) Yerli ve milli olayıda bir yere kadar...

Selamlar...
    Gel gel ABD efsane. XOM aldım bugün yine. Petrol ya resullallaaaa

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Gel gel ABD efsane. XOM aldım bugün yine. Petrol ya resullallaaaa

ytd
    Midas üzerinden az biraz almıştım zaten ama miktarı artırmak kaçınılmaz yoksa parayı burada eriteceğiz...

6. Benim arkadaş kaçırdı IKBR/TD'den hesap açmayı o da yabancı hisse fonu alıyor. Onlara da bir bakın isterseniz.

https://www.investing.com/equities/k...riable-fx-fund

Şu üsttekini almış.

Performans karşılaştırması yaptım baktım VUSA etf 100% civarı getirmiş 5 senede, bu 42% getirmiş (dolar bazında) ama vergi mergi daha az uğraştırır.

ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Benim arkadaş kaçırdı IKBR/TD'den hesap açmayı o da yabancı hisse fonu alıyor. Onlara da bir bakın isterseniz.

https://www.investing.com/equities/k...riable-fx-fund

Şu üsttekini almış.

Performans karşılaştırması yaptım baktım VUSA etf 100% civarı getirmiş 5 senede, bu 42% getirmiş (dolar bazında) ama vergi mergi daha az uğraştırır.

ytd
    Teşekkür, bakarım.

8. Arkadaşlar TL de kalma ne alırsan al TL rezalet bu gün kalorifer peteği baktım 600*1300 lük 1000 TL olmuş benim yeğenim tesisatçı 3 ay önce 500 TL imiş ne alırsan al domates al patates al gözlük al ayçiçek yağı al ama TL de kalma

Sayfa 666/1006 İlkİlk ... 166566616656664665666667668676716766 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •