Reiz, bu hisseyi alma sebebiniz neydi?
Teknigi mi?
Temeli mi?
Sabanci mi?
Yabancı mı?
Evdeki elektrik faturasini kendi şirketine odeme psikolojisi mi? :yahoo:
Printable View
Hiç unutmam ilk giriş tarihimi 0101 abi :)
29 nisan 2022 de ilk alımımı yaptıydım, daha sonra al sat trade denemelerim oldu lot artırmak için ama tahtacı her seferinde öpücük kondurdu, baktım olucak gibi değil sepet yapmaya başladım ve burdaki değerli arkadaşlar sayesinde temettü yatırımcısı olmuya karar verdim ama kar da oturmak hakkaten zormuş, ilk başlarda anlamıyorsun ama zaman geçince alsat ile trade ile kazanılmayacağını farkediyorsun, vob u bırakalı cebimiz para gördü :halay:
Şuan bu hissede ilk maliyetime göre yaklaşık yüzde 80 kar dayım :yahoo:
bozkurt o videoyu severim. oyunculuk desen on numara. mizansen, jargon harika :kahkah:
bunu daha çok severim.
tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin :he:
https://www.youtube.com/shorts/GDdiU0LoSW0
Benim satmamı bekliyormuş şerro tahtacı, çok hayın çıktı :kmk: , elinde olanlara bol bereketli kazançlar dilerim.
saygılar, sevgiler, YTD
Bizim tahtacı coştu, bizansın surunu delik deşik etti :halay:
100 de 100 kar yaptık, sepetimdeki en iyi yumurta olarak kayıtlara geçti.
Hakkaten kârda oturmak çok zormuş
İleriki yıllarda Enerjisaniler olarak literatüre girebilirmiyiz acaba :drunk:
Son bir haftadır çok iyi gidiyoruz, tılsımı bozmuyalım, tü tü tü maşallah, nazarlardan saklasın seni inşallah, alıcılarına zeval gelmesin tahtacı abi beline guvvet :cheers:
bozkurt abi küçük enişteyi gıdıklamaktan bıkmadın. ne diyorum tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin. sana da cheers :cheers:
https://www.youtube.com/shorts/GDdiU0LoSW0
Tahtacı abimiz bugün kar realize ediyor sanırım, eee çok kazandı, hakkı tabii ki :cheers:
Adamın dibisin tahtacı abi, endekis göçtü sen tahtana sahip çıktın :ok:
Tahtacı abi yeter artık sende iyice su koyverdin, satmadığımıza pişman edecen, düzeltmeyi geçtin dikme işine başladın
Alem buysa kral sensin tahtacı abi :bravo:
Tahtacı abimiz bugün 27 bizans surunu top atışıyla vururken son yazımı yazayım, bir birini ifşa edenleri görünce bu yazıyı yazarak hisse sayfalarında artık yazmama kararı aldım an itibariyle,
sebebi ; yarın bi gün hisse düşerse seni sorumlu yaparlar.
yarın bi gün hisse ralli yaparsa yine seni sorumlu yaparlar.
Hiç gerek yok, herkesin kazancı da kaybıda kendine :cheers:
Dün geldik bugün hoşgeldin dedi. Potansiyel çok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkesin bildiği gibi a101 abi, değişiklik yok yani bu sene limon dekoltesi yüksek, verim iyi olunca da işler açılıyor, limoncular halinden memnun, ama vatandaş isyanda hayat pahalı diyo, limon alamamaktan yakınıyor :)
Endekis göçerken bizim tahtaci abinin 36 bizans surunu top atışlarıyla vurması kadar güzel bir duygu yok. Beline guvvat tahtaci abi geleceğin enerjisanisi olucaz, go go tar tar fışkırt
Dünkü gibi endekis bugün de göçüyor, tahtacı abi şuana kadar iyi tutundun, tut bırakma bizi
Bist az önce çok şiddetli bir sarsıntı geçirdi, çoğu tahta devre kesti, şuan biraz sakinleşti piyasa, depremzedeler yaralarını sarıyor olmalı, endekise artcı bi şok dalga daha gelir mi bilmek zor.
tahtacı abimiz iyi tutundu, tebriklerimi iletiyorum kendilerine
Enerjisa da yıl sonu bilanço karı için abauk subuk rakamlar ifade ediliyor ortalıkta....Çıkış nedeni bumu acaba??
bu tahtanın en çok sevdiğim yanı endekis düşerken düşmüyor oluşu, tahtaci abi tutuyor bi şekilde
Endekis fena yamuldu, bizim tahtaci abide tutamadı, napsın adam rüzgarın gücüne daha fazla dayanamadı, sağlık olsun be tahtaci abi sıkma canını okşa lotlarını
İnfo dan gelen satışlarla taban olduk.. Yahu bu malları taşıyamayacaksan neden bu kadar alıyorsun ??
Bize yeni bi tahtaci lazım balina abi,tahta şuan sahipsiz, iniyor kalıyor aşada
Dün taban oldu, bugün de tepkiye katılamadı.
Farklı bir gerekçesi var herhalde düşüş için diğerlerinden.
Tahtaci olmayınca endekis düşerken en önden koşmaya başladı.
Tez vakitte bi tahtaci bulmamız lazım
Ne kadar faydam olur bilemiyorum ama her bir lira düştükçe kademe kademe alımlar yapıyorum
30 taleye düşürdüler, bizans bastırıyor tahtacı kayıp
Az bi destekte ben attım ama çok zayıf
Her gün 1000 lot, maliyet 31,60’a kadar çektim bakalım kurşun bitene kadar devam eninde sonunda istediğimiz rakamlara gelecek beklentisi ve temeli sağlam hisselerde hiç korkmuyorum sadece biraz zaman kaybım oluyor o kadar moral bozmaya gerek yok umut her zaman vardır.
Eskiden böyle değildi, çok agresif hareketleri var
Yeni bi tahtaci mi geldi acaba, güzel deptürdü
Günaydın arkadaşalar
bu sene 2tl temttü beklentisi çok mu olur
bir fikriniz nedir
Sayın Babala oldukça düşük bir rakam.. Yıl sonu kar tahminleri için abuk subuk rakamlar ifade ediliyorda inanmak istemedim.. O rakamları duysanız ne 2 si ne 4 ü dersiniz ama burası borsa bekleyip görelim kar rakamlarını.. Ancak Enerjisa yakında büyük güzel Kap haberleri patlatırsa şaşırmayın..
Kaç tale temettü verir bilemem ama düzenli temettü veren şirketler arasında listede ilk 10 da yer alıyor olması güzel
Ak Yatırımın sattığı yaklaşık 10 milyon lot emeklilik fonunun mallarını aldılar..Bundan sonra 40 lı rakamlara doğru hızlı bir yükseliş bekliyorum..