Sayfa 335/372 İlkİlk ... 235285325333334335336337345 ... SonSon
Arama sonucu : 2975 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1. Her gün 1000 lot, maliyet 31,60’a kadar çektim bakalım kurşun bitene kadar devam eninde sonunda istediğimiz rakamlara gelecek beklentisi ve temeli sağlam hisselerde hiç korkmuyorum sadece biraz zaman kaybım oluyor o kadar moral bozmaya gerek yok umut her zaman vardır.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Eskiden böyle değildi, çok agresif hareketleri var
    Hamdım Piştim Yandım

3. Yeni bi tahtaci mi geldi acaba, güzel deptürdü
    Hamdım Piştim Yandım

Günaydın arkadaşalar

bu sene 2tl temttü beklentisi çok mu olur

bir fikriniz nedir

5.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşalar

bu sene 2tl temttü beklentisi çok mu olur

bir fikriniz nedir
    Sayın Babala oldukça düşük bir rakam.. Yıl sonu kar tahminleri için abuk subuk rakamlar ifade ediliyorda inanmak istemedim.. O rakamları duysanız ne 2 si ne 4 ü dersiniz ama burası borsa bekleyip görelim kar rakamlarını.. Ancak Enerjisa yakında büyük güzel Kap haberleri patlatırsa şaşırmayın..

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    sayın babala oldukça düşük bir rakam.. Yıl sonu kar tahminleri için abuk subuk rakamlar ifade ediliyorda inanmak istemedim.. O rakamları duysanız ne 2 si ne 4 ü dersiniz ama burası borsa bekleyip görelim kar rakamlarını.. Ancak enerjisa yakında büyük güzel kap haberleri patlatırsa şaşırmayın..
    günaydın teşekkürler

7. Kaç tale temettü verir bilemem ama düzenli temettü veren şirketler arasında listede ilk 10 da yer alıyor olması güzel
    Hamdım Piştim Yandım

8. Ak Yatırımın sattığı yaklaşık 10 milyon lot emeklilik fonunun mallarını aldılar..Bundan sonra 40 lı rakamlara doğru hızlı bir yükseliş bekliyorum..

Sayfa 335/372 İlkİlk ... 235285325333334335336337345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •