Kardeşim halktan 325 bine 28,50 aldı.
Printable View
0 stopajli hazine bonosu cikarmi acaba 2000 li yıllarda 0 dı.tabi şöyle bir%50 oran şartıyla cikarmi sizce?
Bu tabloya göre günlükler çok geride kalmış yav normalde 100,-150 baz fazla olurdu 32 lik oranlar ...şimdilerde 500 baza kadar çıkmış bu nedir ya ..günlüklere fazla abandi haralde millet .
Aynen isim vermiyim ama çok gıcık bir müşteri temsilcisi var suadiye şubenin..maillere bile cevap vermiyor...oranlarıda çok düşük veriyor..4 yıl burganla calıştim şube kapamalarından en son suadeyeye taşındı hesabım üç ayda kaçırttı beni şuan çalışmıyorum.yolum düşse boş hesabı başka şubeye aktarıcam.
Ben 29 dedim,şubem ankara/arjantin caddesi şubesi...Gerekliyse MT ismini de özelden yazarım..salı günü 11 sularında aldım...Nurol 32 verdiği için nurolde devam ettim..Bu arada ben 29 oranı 160 bine aldım...Eczacı bey böyle iddia ediyor diye sorarsanız benim MT'e o da doğrular,29 oranını...Bizde ŞEHİR efsanesi oran olmaz,niteliksiz ve VASIFSIZ mudi olsak da..:kahkah:
haftaya bilonça son haftası ,30 dan asagı baglamamak lazım..
Farz edelim 10 lira yemek bütçeniz var....
Boğazda 1000 liralık yemek yemiyorsunuz...
Sonra da 990 tl tasarruf ettim diyorsunuz....
Devletin bugün açıkladığı tasarruf tedbirlerinin büyük kısmı böyle...
Zaten yapılmayan ihalelerden tasarruf edeceğim demek bu demektir..
saygılar/başarılar
Anket yapalım:
Önümüzdeki 15 günde azami alınabilecek faiz hangi seviyelerde olur:
1- 25-28civarı
2- 28-30 civarı
3- 30-32 civarı
4-32-35 civari
5-35 üstü
Demek ki 32-33 oranları aktif ve nurol dışında veren olmayacak,bu sıralar.Nurol ile hiç çalışmadım.Memnunmusun?eft,mt vs.eksi bir kısmını gördün mü?
aktif bankı telefonla aradım.bana daha yüksek oranlı bir bono verseniz de paramı 32 günlük sabit yapsam dedim.
250 bin altına veremiyoruz dediler.diyelimki 250 bin getirdim oran kaç olur dedim.30 verebiliriz 32 gün dedi.
bana şuan pek hitap etmedi kusura bakmayın az daha kazanıp geri gelicem dedim.:oleyo:
Forumda nurolle çalılan bir arkadaş daha var,eğer yanlış hatırlamıyorsam milyon üstüne nurolden 33,50 almış. Bu sefer nurolde çok bastırdım ama max 32 verdiler.
Ben nurolden de eft muafiyeti aldım, burgandakini de MT sağolsun yıl sonuna kadar uzattı. Ama nurolden biraz tırsıyorum o yüzden gelecek ay en az 3 puan burgandan fazla vermezlerse çıkacam,güvence yok bari 3 puan risk primi versinler.
Forumdaslar
Ing turuncunun arti 2 puan vermesi icin 750 tl harcamak gerekli. Ben ise harcamalarimi bonusla yapiyorum. Ozetle bu ing 750 tl harcamanin puf noktasi varmidir. Diger forumlarda n11 den alisveris yap iade yap diyorlar ama bununla ugrasmak istemiyorum. Gecen ay benim aklima su yontem geldi. Gidip kuyumcudan iki kucuk altin aldim. 20 tl komisyon aldi ama yapacak baska birsey yoktu. Fikriniz varmidir?
Vakıfbank tan yeni oran alan varmı ben bugün özel bankacılık 500 k ve üstü %29.15 vakıf şubeden ise %28.50 aldım Daha üstü oran alan varmı veya bu para civarı güncel vakıfbank halkbank teklif alanlar yazarsa sevinirim
Bu gün dolarları %7.5 den Anadolubanka sattım.....Burgandan 8 istedim vermediler...Odea 500k üzerine 8.5 veriyordu.......
Acaba Chucky68 arkadaşımız ne kadar Anaparayla %33 bono oranindan 90 gun bagladı..stopaj %10 ile.
30-31,5 ve 33 lü oranlar aktif bono için çok değişken oranlar.Muhtemelen anaparayla ilgilidir.Chuck68 senden ricam anaparayı yazarmısın,bende yarın 500+ için oran alacağım,burdan yazarım..Karşılaştırmış oluruz..
Ziraat Bankası EURO tabanlı kira sertifikası çıkarmış gurbetçilere özel
https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...ira-sozlesmesi
Yıllık net getirisi %2.2
Gençleri anlayamıyorum.you tube ta videolar var.devamli sipariş veriyorlar.telefon ekran kartı ....gibi pahalı ithal malları alıyorlar deli gibi.dovizmi dayanır.sonra dolar çıkıyor aman deniyor.talep hep canlı gençler tarafında n.en iyisini alıyorlar.al babam al.
Entellektüel bir tartışmaya zemin oluşturacağını düşündüğüm bir soru sormak istiyorum...
Bu aralar "TL" faizi mi yoksa "Dolar" faizi mi daha mantıklı?
Hangisine yatırım yapmalı?
Ltf dolar yatırım aracı değil,korunma aracıdır geyiğini bir kenara bırakalım...
%7-8 faizlerle dolar hem vallahi,hem billahi,hem tillahi yatırım aracıdır...
Penaltı gibi penaltıdır...
Penaltının hası/babasıdır...
Bir dip bilgi vermek istiyorum:Bankalarımız uluslararası piyasalardan borçlanmaya çıkıyorlardı. Bunlara sendikasyon veya sekürüzasyon kredisi deniyor...
Sistem (bankalar) bugüne kadar borcu borçla kapama/döndürme şeklinde işliyordu...Buna da "roll over" deniyordu...(türkçesi borcu döndürmek) Bir banka daha önce aldığı borcun tamamını yeniden borçlanabiliyorsa buna banka %100 "roll over" yaptı/yapabildi deniyordu..
Yurt dışında maliyetlerin çok artması ve/veya bankalarımıza borç vermeye istekli yabancıların azalması nedeniyle bankalarımız %70 düzeyinde roll over yapabileceklerini düşündükleri için,yerli piyasadan döviz talep ediyor/toplamaya çalışıyorlar bunun sonucu olarak dolara verdikleri faiz oranı %7-8 çıktı deniyor....
saygılar/başarılar
odea İstanbul mu yeni girişe mi verildi
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi derecelendirme kuruluşları buradaki bankaları değerlendirirken birde ana sermayedarlara bakıyor. Likidite ihtiyacı durumunda ana sermayedar ne kadar destek verebilir? veya sermaye arttırımı gerekirse ana sermayedarların imkanı var mı yok mu?
Odeabank örneğinde: ana sermayedar Lübnanlı bank Audi. Bank audi’ninde kredi notu b-. O yüzden burada bir kriz durumunda ana sermayedarın burada bulunan iştirakine sermaye desteğinin kısıtlı olacağından dolayı bankayı kamu bankaları veya diğer özel bankalara kıyasla riskli görüyor. Bu yüzden Akbank dolara %6,5 faiz verirken Odeabank %8,5 verebiliyor...
Arkadaş bu dolar faizi ile memlekette dolar düşer mi?Şuna bak 8,50.Acilen dolar lobisinin faiz oranları indirilmeli ve biz faiz lobisine eklenmeli .Yoksa dolarizasyonun önüne geçilemez.
finansbank
yıllık bileşik %31.76 ile
111.200.000 TL
63 gün vadeli
bono ihracını tamamlamış..
ytd.
syg,