Sayfa 334/1030 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,665 - 2,672 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Ziraat Bankası EURO tabanlı kira sertifikası çıkarmış gurbetçilere özel

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bir...ira-sozlesmesi

Yıllık net getirisi %2.2

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by blade Yazıyı Oku
    yarın arjantin burgana gideceğim bende. mt ismini özelden yazabilir misiniz?
    Özelden yazıldı...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Gençleri anlayamıyorum.you tube ta videolar var.devamli sipariş veriyorlar.telefon ekran kartı ....gibi pahalı ithal malları alıyorlar deli gibi.dovizmi dayanır.sonra dolar çıkıyor aman deniyor.talep hep canlı gençler tarafında n.en iyisini alıyorlar.al babam al.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün dolarları %7.5 den Anadolubanka sattım.....Burgandan 8 istedim vermediler...Odea 500k üzerine 8.5 veriyordu.......
    Odeabank ile Anadolubank aynı risk oranına sahip bankalar. Niye %8,5’tan Odeabank’a vermediniz?

Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Odeabank ile Anadolubank aynı risk oranına sahip bankalar. Niye %8,5’tan Odeabank’a vermediniz?
    Günaydınlar,

Bankaların risk oranlarının neye göre belirlendiği konusunda bilgi paylaşabilmeniz mümkün müdür lütfen?

Mesela bu 2 bankayı ING den ayıran nedir?

Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by bty06 Yazıyı Oku
    Acaba Chucky68 arkadaşımız ne kadar Anaparayla %33 bono oranindan 90 gun bagladı..stopaj %10 ile.
    30-31,5 ve 33 lü oranlar aktif bono için çok değişken oranlar.Muhtemelen anaparayla ilgilidir.Chuck68 senden ricam anaparayı yazarmısın,bende yarın 500+ için oran alacağım,burdan yazarım..Karşılaştırmış oluruz..
    Chucky68 300k için almıştı %33 bono oranını..

7.  Alıntı Originally Posted by eva Yazıyı Oku
    Günaydınlar,

Bankaların risk oranlarının neye göre belirlendiği konusunda bilgi paylaşabilmeniz mümkün müdür lütfen?

Mesela bu 2 bankayı ING den ayıran nedir?

Saygılar
    Anadolubank ve Odeabank’ın yabancı para kredi notu b-. O yüzden Odeabank %8,5 usd faizi veriyorsa parayı onlarda bağlardım...

8. Entellektüel bir tartışmaya zemin oluşturacağını düşündüğüm bir soru sormak istiyorum...

Bu aralar "TL" faizi mi yoksa "Dolar" faizi mi daha mantıklı?
    Hangisine yatırım yapmalı?
    Ltf dolar yatırım aracı değil,korunma aracıdır geyiğini bir kenara bırakalım...
    %7-8 faizlerle dolar hem vallahi,hem billahi,hem tillahi yatırım aracıdır...
    Penaltı gibi penaltıdır...
    Penaltının hası/babasıdır...

Bir dip bilgi vermek istiyorum:Bankalarımız uluslararası piyasalardan borçlanmaya çıkıyorlardı. Bunlara sendikasyon veya sekürüzasyon kredisi deniyor...
    Sistem (bankalar) bugüne kadar borcu borçla kapama/döndürme şeklinde işliyordu...Buna da "roll over" deniyordu...(türkçesi borcu döndürmek) Bir banka daha önce aldığı borcun tamamını yeniden borçlanabiliyorsa buna banka %100 "roll over" yaptı/yapabildi deniyordu..
    Yurt dışında maliyetlerin çok artması ve/veya bankalarımıza borç vermeye istekli yabancıların azalması nedeniyle bankalarımız %70 düzeyinde roll over yapabileceklerini düşündükleri için,yerli piyasadan döviz talep ediyor/toplamaya çalışıyorlar bunun sonucu olarak dolara verdikleri faiz oranı %7-8 çıktı deniyor....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 334/1030 İlkİlk ... 234284324332333334335336344384434834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •