Olan taraf olmayana virmanlar bu kadar kolay
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Olan taraf olmayana virmanlar bu kadar kolay
Elinde olmayani satmiyor adamin elinde var ama baska araci kurumda.nasil alanlarin takaslarina iki gun sonra baktiginizda aldiklari araci kurumda degilde baska araci kurum ustunde gozukuyorsa.sattiklari malda ayni sekilde.kendi aralarinda virman yapiyorlar
Adamalar bizden 10 gomlek ustun.belki vererek daha cok mal aliyorlar kaptirdiklarindan ne biliyorsunuz.1.30 dan 0.80 e belki 10milyon lot verdi.tekrar 1.30 yapmak icin milletten 20milyon topliyacak bu sekilde bakin olaya
https://i.hizliresim.com/YQn0mz.png
Böyle bir şey sadece Türkiye'de olabilir.
Bugun devre kesici niye gelemdi.bizi bitiren spek degil SPK ve yardakcilari
Bu son dakika alımlarını nasıl yorumlayabiliriz
Kacirmisim o kismi
Adam 1.30 dan beri veriyor.son dakka 2 kademe alsa ne olur almasa ne olur.ama teknik olarak 78 destegine degmis oldu
[emoji1] dayaktan bayilani islatip islatip ayiltiyor ki bi daha bayiltana kadar dovsun.
Eski arkadaslar belki merak eder diye hazir yazarken son durumumu da soylemis olayim. 73 den boy vermistim , 93 den dayanamayip cikmis , yolun acik olsun pasam demistim. Ancak goruyorum ki pasam mermi manyagi olmus halde geri dondu , kagidin kasari olarak yine 80 den atladik arabaya. Bakalim gezmeye nereye goturcek spek abi bizi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
YAT FİN alışlarını CITIBANK YABANCI N.A için yapıyor gün gün kontrol ettim.lot tutuyor.Yanlız ordaki yabancı gerçek yabancı mı?
Dzgyo yarın tavan arkadaslar bodrum projesi ön satışları gerceklesecek
T2 hala 186 milyon Yani Salı Saat 18.00 itibari ile hesaplarda olan hisse.
salı günü alanlar
YATIRIM FİNANSMAN 822.090 609.862 % 34,493 0,896
DEUTSCHE 603.646 603.646 % 34,142 0,90
bugün
CITIBANK YABANCI N.A 679.515
DEUTSCHE BANK (YABANCI) 603.646 olarak hesapta gözüküyor.
şimdi dün yapılan takasta olmayan fazla satışı hangi aracı kurumdan virmanla kapatmışlar.21 mayıs sabah görücez.çok merak ediyorum.kendi malınamı verdi.piyasayamı yedirdi.
Yukarı giderken satamayanlar veya dönüşte stoplayamanların dışında, küçük yatırımcının fazla olmadığını düşünüyorum..Ancak 0.80 tl lik rakamlar biraz cazip gelmiş olabilir.
54 milyon hareketli hisse 6 ay süreyle bloke olduğuna göre bakalım bu fırsattan istifade edecek birileri çıkacak mı? Şahsen ben bunun için buradayım.:cool:
yaa arkadaş herif bildiğin manyak senin maliyetin kaçki 78'e bile millet aldıkça satış giriyorsun.
şirketin hikayesi var mı 2 - 3 yıl sonrası için ?
Bende girdim buralardan ufaktan. Bugün işlem DENIZ alıcı AK satıcı tabii ki yasak vs dinlemiyor anlaşılan başka ellerden işlemler yapılıyor gibi. Birde bu adamlar neden bu hisseyi aldı bir sebep gören bilen varsa paylaşır mı ? Asunim enerji ile hlgyo ne alaka ?
En hareketli 54 milyon lota 6 ay süreyle işlem yasağı gelmiş olması bile başlı başına bir hikaye. Bu fırsatı kaçırmayacak spekler çıkacaktır mutlaka.
Bir alakası yok, şirket görünümlü spekülatör topluluğu bunlar, benzer bildirimi GENTS'ta ve diğer 1-2 hissede daha yaptılar. HLGYO'daki hisseleri bloke oldu, muhtemelen karşı grup SPK'da daha etkin.Alıntı:
Asunim enerji ile hlgyo ne alaka ?
Teknik olarak 0,75 e değmesi gerekiyordu ve değdi.
Deniz, Global, YTFS, Oyak
Bunlar tanıdık kurumlar. Dur bakalım ne olacak...:cool:
Son faaliyet raporunda İFM bitiş tarihi 2019 yıl sonu yazmışlar. Mütevaziden de iyimser bir tahmin ve bu tarihe kadar elemanların hisseleri bloke vaziyette. Kan kokusu alıyorum nedense.
Hic mumkunati yok 2019 da bitmesinin. 2023 bunun tam kapasite dolup kira almasi 2025 de sen
Arkadaşlar alımda anlaşıldı sanırım kademeler yazdılar alt kademelerde milyon lotlar var ak hemen vakıfa sattı 76 ve 75 1.5 milyon lot resmen anlaşmalı gidiyorlar. 1.72 ye kadar 4.5 milyon sanırım oralarıda verecekler. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
satan kim görebilen varmıdır 74 oldu
https://i.hizliresim.com/jgEJXW.jpg
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/MVzYoM.jpg
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.