Son faaliyet raporunda İFM bitiş tarihi 2019 yıl sonu yazmışlar. Mütevaziden de iyimser bir tahmin ve bu tarihe kadar elemanların hisseleri bloke vaziyette. Kan kokusu alıyorum nedense.
Son faaliyet raporunda İFM bitiş tarihi 2019 yıl sonu yazmışlar. Mütevaziden de iyimser bir tahmin ve bu tarihe kadar elemanların hisseleri bloke vaziyette. Kan kokusu alıyorum nedense.
Hic mumkunati yok 2019 da bitmesinin. 2023 bunun tam kapasite dolup kira almasi 2025 de sen
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada HALK yönetiminden habersiz spekülasyon yapılamaz; mesela etaplardan birini tamamlayıp kiraya verirler ya da birileriyle kira sözleşmesi imzalarlar, böyle bir haber bile yeter. Hatta habere de gerek yok 1.80 lik ADESE hiç habersiz 18 TL ye gitti, ki bu hissenin defter değeri 2.70 TL ve an itibariyle piyasa fiyatı 0.75 TL. Gayet mümkün. Bu grubun önünü kestiklerine göre birilerinin bir planı var demektir bana kalırsa. Demem o ki boşu boşuna olmaz bunlar.
o beklenti ne ise İFM'nin olmadığı kesin.Hlgyo nun binası bitse bile kiraya veremezler yan tarafta daha merkez bankasının inşaatı başlamadı.Her yerde eş zamanlı bitirilmesi gerekiyor diye yazıyor.ifm içinden metro gececek şantiyedenmi çıksın insanlar.2023 o bile iyi ihtimal.bizim inşaat zaten %30'da
Sayın hocam, o mesajdaki ADESE örneğini boşuna yazmadım; 1.80 den 18 TL ye oradan da 1.40'a düşmüş bir hisse ortadayken SPK'nın "küçük yatırımcıları koruma" gibi bir kaygısı ya da misyonunun olduğunu iddia edemeyiz. Maalesef ki güçlü grupların her birinin bu tür kurumlarda etkin elemanları var. 2023 de olsa, 2053 de olsa beklenti beklentidir. Ne haber vardı da daha bu ay içerisinde hisse 70 kuruşlardan 1.35 leri görüp % 100 prim yaptı. Yapmayın allahaşkına.
Net söylüyorum, bu hisseyi bahsettiğim -olası- spekülasyon beklentisiyle aldım. Yoksa hiç işim olmaz, ha olur ya da olmaz orasını bilemem. Olmazsa tüyerim.
Yer İmleri